Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Menno

Fotograaf Menno Bonkenburg

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Menno doet

Fotoshoot gezin

Over Menno

Ik houd van plezier, mensen om mij heen en vrolijkheid. Verder ben ik gek op techniek en ben graag creatief bezig. Door mijn opleiding en (werk)ervaring snap ik mensen zo snel dat ik daarop heel goed kan anticiperen. Of dit nu gaat om een persoonlijk gesprek of het (tegelijkertijd) maken van een beeld(verhaal), dat maakt mij niet uit. Na al die jaren voel ik nog iedere keer iets van plankenkoorts voordat de dag begint. Natuurlijk hem ik alles op orde, maar tóch... Ik wel er alles uit kunnen halen wat erin zit. Iedere keer weer opnieuw. Maar mijn vak is mensen werk en dat maakt het altijd spannend. Toch is het juist die spanning die ervoor zorgt dat ik het maken van een reportage op locatie of die shoot in de studio leuk vind. Het is een uitdaging om er iedere keer weer wat waanzinnigs van te maken. Juist dat is mijn drijfveer. Mijn drijfveer is om er iets bijzonders van te maken, waarbij die 'kippenvel-foto' voor mij de kers op de taart is.. Dat lukt echt niet altijd, dat zou ook niet kunnen.. maar het is wel het doel die ik voor mijzelf stel. Als ik dat dus heb gevoeld en gehaald, dan wordt ik daar bijzonder gelukkig van. Dat is ook waarom ik rouw-reportages kan doen. Ik kan dan echt het verschil maken. Naast de ultieme combinatie van techniek en creativiteit, is de fotografie ook voor mij een heel dankbaar vak geworden, waarbij ik in meerdere situaties het verschil heb kunnen maken. Dingen heb gezien en vastgelegd die anderen juist niet hebben gezien. Als ik de reportage deel met mijn opdracht(gever/s) krijg ik juist dat vaak terug. Voor mij is dat het grootste compliment wat ik kan krijgen.

36 jaar ervaring

Fotostudio in Santpoort-Noord

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Menno

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Menno

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Menno gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.