Loading...
Menno

Fotograaf Menno Bonkenburg

Over Menno


Ik houd van plezier, mensen om mij heen en vrolijkheid. Verder ben ik gek op techniek en ben graag creatief bezig. Door mijn opleiding en (werk)ervaring snap ik mensen zo snel dat ik daarop heel goed kan anticiperen. Of dit nu gaat om een persoonlijk gesprek of het (tegelijkertijd) maken van een beeld(verhaal), dat maakt mij niet uit. Na al die jaren voel ik nog iedere keer iets van plankenkoorts voordat de dag begint. Natuurlijk hem ik alles op orde, maar tóch... Ik wel er alles uit kunnen halen wat erin zit. Iedere keer weer opnieuw. Maar mijn vak is mensen werk en dat maakt het altijd spannend. Toch is het juist die spanning die ervoor zorgt dat ik het maken van een reportage op locatie of die shoot in de studio leuk vind. Het is een uitdaging om er iedere keer weer wat waanzinnigs van te maken. Juist dat is mijn drijfveer.

Mijn drijfveer is om er iets bijzonders van te maken, waarbij die 'kippenvel-foto' voor mij de kers op de taart is.. Dat lukt echt niet altijd, dat zou ook niet kunnen.. maar het is wel het doel die ik voor mijzelf stel. Als ik dat dus heb gevoeld en gehaald, dan wordt ik daar bijzonder gelukkig van. Dat is ook waarom ik rouw-reportages kan doen. Ik kan dan echt het verschil maken.

Naast de ultieme combinatie van techniek en creativiteit, is de fotografie ook voor mij een heel dankbaar vak geworden, waarbij ik in meerdere situaties het verschil heb kunnen maken.Dingen heb gezien en vastgelegd die anderen juist niet hebben gezien. Als ik de reportage deel met mijn opdracht(gever/s) krijg ik juist dat vaak terug.Voor mij is dat het grootste compliment wat ik kan krijgen.

Menno heeft 35 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Santpoort-Noord

Foto's


Menno doet


Kinderfotografie


Bruidsfotografie


Familiefotografie


Portretfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.