Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Ot

Fotograaf Ot van Lieshout

0 reviews

Over Ot

Ik ben een jonge creatieve man die dagelijks op zoek is naar de ideale grens tussen creatief en commercieel. Ik maak graag pracht beelden die een moment sterk vastleggen en de essentie van het product/dienst goed naar voren brengen. Een blije klant is alles voor me. Men wilt graag een verhaal vertellen en als ik die nou voor de klant goed vast kan leggen betekent het de wereld voor me. Ik ben een jongeman die lekker op de bank stort met een plaatje op de platenspeler. Ik geniet van kleding kijken en van koffie drinken in de gezelligste koffietentjes in de stad. Ik zie fotografie altijd al als een communicatief sterk vak, je komt dingen te weten van je klant waar je nooit aan had gedacht, wat kan zorgen voor fijne diepgaande gesprekken. Ik ben er in de tijd dat ik fotografeer achter gekomen dat verhalen steeds belangrijker worden om in beeld vast te leggen, en het liefst in 1 beeld. Om die opdracht te volbrengen voor de klant is natuurlijk voor mij persoonlijk prachtig om te doen.

4 jaar ervaring

Fotostudio in 's-Hertogenbosch

Ot doet

Modefotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ot

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ot

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ot

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ot gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ot horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.