Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ot

Fotograaf Ot van Lieshout

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Ot doet

Modefotografie

Over Ot

Ik ben een jonge creatieve man die dagelijks op zoek is naar de ideale grens tussen creatief en commercieel. Ik maak graag pracht beelden die een moment sterk vastleggen en de essentie van het product/dienst goed naar voren brengen. Een blije klant is alles voor me. Men wilt graag een verhaal vertellen en als ik die nou voor de klant goed vast kan leggen betekent het de wereld voor me. Ik ben een jongeman die lekker op de bank stort met een plaatje op de platenspeler. Ik geniet van kleding kijken en van koffie drinken in de gezelligste koffietentjes in de stad. Ik zie fotografie altijd al als een communicatief sterk vak, je komt dingen te weten van je klant waar je nooit aan had gedacht, wat kan zorgen voor fijne diepgaande gesprekken. Ik ben er in de tijd dat ik fotografeer achter gekomen dat verhalen steeds belangrijker worden om in beeld vast te leggen, en het liefst in 1 beeld. Om die opdracht te volbrengen voor de klant is natuurlijk voor mij persoonlijk prachtig om te doen.

4 jaar ervaring

Fotostudio in 's-Hertogenbosch

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ot

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ot

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ot gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.