Karin uit 's-Hertogenbosch

Karin uit 's-Hertogenbosch

Wat is mijn drijfveer?

Fotografie is voor mij de ideale verbinding tussen techniek, creativiteit en menselijkheid.

Mijn werk brengt geluk en gezelligheid, terwijl ik me tegelijkertijd mag uitleven op cameratechniek, belichting, wisselende omstandigheden en creatieve nabewerking.

Mijn nieuwsgierigheid en behoefte om betekenisvol werk voor een ander te doen drijven mijn fotografie. 


Wat maakt mij gelukkig?

Het klinkt saai, maar allereerst maakt mijn mooie gezin mij gelukkig. Als we dat niet meetellen en puur over werk praten, dan staat iets waardevols doen voor een ander hoog op mijn lijstje. Ik ontvang liever een lach dan een euro, maar i.v.m. praktische overwegingen het liefst een combinatie :).

Anderzijds ben ik iemand die kan genieten van autonomie en frisse of afwijkende ideeën. En ik hou van leren en groeien. Als dat lukt dan maakt dat me trots.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een ongelooflijk breed vakgebied. Het biedt uitdagingen op sociaal, technisch, psychologisch, visueel, artistiek, emotioneel en intellectueel gebied.

Het uiteindelijke product is vaak van onschatbare waarde voor de ontvanger en dikwijls neemt de waarde met het vergaan van de tijd zelfs toe.

Dit maakt fotografie bijzonder en dankbaar werk. 

Lees Alle informatie over fotograaf Karin uit 's-Hertogenbosch
Boek Karin uit 's-Hertogenbosch
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.