Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Karin

Fotograaf Karin Wijma

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Karin doet

Bedrijfsfotografie

Over Karin

Fotografie is voor mij de ideale verbinding tussen techniek, creativiteit en menselijkheid. Mijn werk brengt geluk en gezelligheid, terwijl ik me tegelijkertijd mag uitleven op cameratechniek, belichting, wisselende omstandigheden en creatieve nabewerking. Mijn nieuwsgierigheid en behoefte om betekenisvol werk voor een ander te doen drijven mijn fotografie. Het klinkt saai, maar allereerst maakt mijn mooie gezin mij gelukkig. Als we dat niet meetellen en puur over werk praten, dan staat iets waardevols doen voor een ander hoog op mijn lijstje. Ik ontvang liever een lach dan een euro, maar i.v.m. praktische overwegingen het liefst een combinatie :). Anderzijds ben ik iemand die kan genieten van autonomie en frisse of afwijkende ideeën. En ik hou van leren en groeien. Als dat lukt dan maakt dat me trots. Fotografie is een ongelooflijk breed vakgebied. Het biedt uitdagingen op sociaal, technisch, psychologisch, visueel, artistiek, emotioneel en intellectueel gebied. Het uiteindelijke product is vaak van onschatbare waarde voor de ontvanger en dikwijls neemt de waarde met het vergaan van de tijd zelfs toe. Dit maakt fotografie bijzonder en dankbaar werk.

6 jaar ervaring

Fotostudio in 's-Hertogenbosch

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Karin

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Karin

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Karin gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.