Loading...
Karin

Fotograaf Karin Wijma

Over Karin


Fotografie is voor mij de ideale verbinding tussen techniek, creativiteit en menselijkheid. Mijn werk brengt geluk en gezelligheid, terwijl ik me tegelijkertijd mag uitleven op cameratechniek, belichting, wisselende omstandigheden en creatieve nabewerking. Mijn nieuwsgierigheid en behoefte om betekenisvol werk voor een ander te doen drijven mijn fotografie. 

Het klinkt saai, maar allereerst maakt mijn mooie gezin mij gelukkig. Als we dat niet meetellen en puur over werk praten, dan staat iets waardevols doen voor een ander hoog op mijn lijstje. Ik ontvang liever een lach dan een euro, maar i.v.m. praktische overwegingen het liefst een combinatie :). Anderzijds ben ik iemand die kan genieten van autonomie en frisse of afwijkende ideeën. En ik hou van leren en groeien. Als dat lukt dan maakt dat me trots.

Fotografie is een ongelooflijk breed vakgebied. Het biedt uitdagingen op sociaal, technisch, psychologisch, visueel, artistiek, emotioneel en intellectueel gebied. Het uiteindelijke product is vaak van onschatbare waarde voor de ontvanger en dikwijls neemt de waarde met het vergaan van de tijd zelfs toe. Dit maakt fotografie bijzonder en dankbaar werk. 

Karin heeft 5 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in 's-Hertogenbosch

Foto's


Karin doet


Newborn & Baby fotografie


Kinderfotografie


Familiefotografie


Portretfotografie


High end portretfotografie


Bedrijfsfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.