Loading...
Angela

Fotograaf Angela Haas

2 reviews

Over Angela


Ik hou ervan om contact te hebben met mensen, mensen zoals ze echt zijn. Zo kan ik iemands mooiste dag vastleggen maar ook een baaldag van een peuter die niet op de foto wil. Mensen en emoties vastleggen, dat is zoiets moois.Het is ook mooi om terug te horen dat mensen blij zijn met hun foto's, dat ik de essentie te pakken heb waar het voor hun om draait. Zo kan je iemands leven verrijken met een herrinering die vast is gelegd.

Mijn gezin maakt mij ontzettend gelukkig! Familie. Liefde. Warmte. Dat is voor mij wel een van het allerbelangrijkste in mijn leven.En dat zie ik ook heel vaak terug met fotograferen. Liefde en warmte tussen mensen.Creatief bezig zijn daat wordt ik ook zo gelukkig van. En met fotograferen kan ik mijn creativiteit kwijt. Nieuwe platen maken, heerlijk. 

Fotografie is prachtig. Een moment vastleggen zoals het toen was maar ook steeds weer proberen er een mooiere foto uit te slepen dan gisteren. Stijlen veranderen en daar moet je in mee gaan, uiteraard past er wel een bepaalde stijl bij bepaalde fotografen. Het is bijna net als mode ;-). Laat ik van nou helaas net niet zo veel verstand hebben maar koken weer wel. Daar houd ik ook van. Daar kan ik ook mijn creativiteit in kwijt en trots zijn op het resultaat!

Angela heeft 11 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in 's-Hertogenbosch

Foto's


Angela doet


Bruidsfotografie


Zwangerschapsfotografie


Bedrijfsfotografie


Kinderfotografie


Reviews


M

Review van Marjolein

Familiefotografie

Wij komen al jaren bij Angela voor foto's, ook al moeten we hier een stuk voor rijden. Een fijne fotografe, die er is, maar niet te aanwezig is.

M

Review van Marian

Zwangerschapsfotografie

Relaxte sfeer

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.