Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Frans

Fotograaf Frans Lamping

0 reviews

Over Frans

Mijn drijfveer is om iedereen als 'zichzelf' vast te leggen. Het karakter zou op foto's zichtbaar moeten zijn, niet gespeeld maar echt. Herkenbare uitdrukkingen, blikken of gewoonte probeer ik zo goed mogelijk in beeld te brengen. Iedereen is mooi, en dat wil ik benadrukken met de beelden die ik maak. Iedereen die zegt nooit goed op foto's te staan wil ik te laten zien dat het echt wel kan. Als ik tijdens de fotosessie de klik kan maken met een kind waardoor deze ontspannen voor mijn camera komt te staan en ik de foto's kan maken die ik voor ogen heb. Daarna, tijdens het nabewerken kan ik genieten als het 'plaatje' is geworden zoals bedoeld. Als de persoon die zich ongemakkelijk voelt voor de camera toch ontspand en ik ook daarvan mooie beelden kan maken. Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat ik graag mensen verras met een beeld waarin al het mooie wordt getoond van de geportretteerde persoon. Beelden die de mooie, leuke , spontane kanten laten zien van een persoon. Beelden waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Waarin ik kan spelen met licht, buitenportretten die door het toepassen van externe lichtbronnen een romatische, sprookjesachtige of juist rauwe sfeer creeeren.

20 jaar ervaring

Fotostudio in 's-Gravendeel

Frans doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Frans

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Frans

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Frans

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Frans gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Frans horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.