Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Urte

Fotograaf Urte Baranauskaite

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Urte doet

Fotoshoot gezin

Over Urte

Als fotograaf bij urte foto is mijn motivatie om de schoonheid en emoties van het leven vast te leggen. Ik geloof dat elk moment, groot of klein, waardevol is en verdient om vereeuwigd te worden. Mijn passie ligt in het vastleggen van authentieke en spontane momenten, het vangen van de ware essentie van mensen en gebeurtenissen. Ik wil beelden creëren die een verhaal vertellen, die een gevoel oproepen en een blijvende indruk achterlaten. Mijn doel is om fotografie te gebruiken als een krachtig medium om herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden. Als fotograaf bij urte foto word ik gelukkig van het vastleggen van bijzondere momenten en het creëren van blijvende herinneringen. Het zien van de glimlach op het gezicht van mijn klanten wanneer ze hun foto's bekijken, vervult mij met vreugde. Ik geniet van het kunnen vastleggen van de emoties, de liefde en de connectie tussen mensen. Het geeft me voldoening om de schoonheid van het leven te kunnen vastleggen en anderen gelukkig te maken met mijn beelden. Het is mijn passie en mijn grootste vreugde om momenten te bevriezen en ze voor altijd te laten voortleven in prachtige foto's. Voor mij is fotografie niet zomaar een beroep, maar een bijzondere passie en roeping. Het stelt me in staat om de wereld op een unieke manier te ervaren en vast te leggen. Fotografie is voor mij een manier om de schoonheid om me heen te ontdekken en te delen met anderen. Het stelt me in staat om verhalen te vertellen, emoties uit te drukken en momenten van betekenis te vereeuwigen. Het is een speciale professionele keuze omdat ik de kans krijg om mensen te ontmoeten, hun verhalen te horen en deel uit te maken van hun belangrijke momenten. Het geeft me voldoening om anderen gelukkig te maken met mijn beelden en hen te laten zien hoe bijzonder en kostbaar het leven is.

9 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Urte

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Urte

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Urte gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.