Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Karine

Fotograaf Karine de Bruijn

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Karine doet

Food fotograaf

Over Karine

Ik noem mijzelf lifestyle fotograaf voor food en interieur. Want, wat is lifestyle? Voor mij is lifestyle het vast leggen van een sfeer. En of het onderwerp een gerecht, een product, iemand die met ambacht zijn werk uitoefent of een interieur is. Dat vind ik allemaal reuze interessant om te fotograferen. Voor witte strakke ziel-los webshop foto's moet je niet bij mij zijn. Een beeld moet een gevoel overbrengen, het gevoel van je merk, jouw verhaal vertellen, dat is mijn passie, dat is wat ik doe. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik aan het fotograferen. Eerst als hobby en sinds een paar jaar als een vast onderdeel van mijn professionele leven. Ik ben als kind door mijn ouders aangestoken door het fotografie virus en deze passie heeft mij nooit losgelaten. Ik volg regelmatig bijscholing omdat je nooit uitgeleerd bent. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken. Nieuwe ideeën om een beeld te maken wat anders is, dat eigen is, maar ook werkt voor een klant. Door goed te luisteren naar de wensen en nauw samen te werken met mijn klanten halen we samen het beste resultaat op het gebied van fotografie. Fotografie is een middel. Voor mij een middel waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. En voor een klant een hulpmiddel voor hun communicatie en marketing. Een manier om hun verhaal inzichtelijk te maken en te verbinden met anderen. Ik vind het fantastisch om mensen hiermee te helpen. Ik werk voornamelijk op locatie maar ook in mijn studio voor kleine producties. Ik heb in de loop der jaren een aardig verzameling aan props opgebouwd. Denk aan servies, glaswerk, mooie stoffen en accessoires voor tafelstyling maar ook flink wat achtergronden voor de fotografie van zowel eten als producten. Verder ben ik gek op reizen. Heb 20 jaar geleden het leven in Frankrijk geruild voor een nieuw avontuur in Nederland. En nog steeds ben ik nieuwsgierig om nieuwe plekken te ontdekken. Reizen doe ik meestal met mijn gezin en natuurlijk gaat de camera altijd mee. Daardoor hoor ik regelmatig "Mam, kom we lopen verder!" Waar ik van droom? Fotograferen en reizen combineren. Denk aan een fotoreportage op een Franse wijnboerderij, sfeerfoto's schieten in Marrakesh, een workshop pasta maken door Italiaanse Nonna's vastleggen… Genoeg ideeën in ieder geval!

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Karine

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Karine

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Karine gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.