Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Inge

Fotograaf Inge van den Broek

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Inge doet

Fotoshoot gezin

Over Inge

Ik leg graag momenten van waarde vast. In de waan van alledag gaat alles namelijk zo snel, dat we soms vergeten om stil te staan bij de mooie momenten. Via mijn werk betekenis kunnen geven aan die gebeurtenissen, vind ik geweldig! Het leven in beeld brengen, in al zijn schoonheid, daar word ik gelukkig van. Dat kunnen grote momenten zijn, zoals een bruiloft of de geboorte van een kindje. Maar ook kleine momenten. Juist het alledaagse kan heel groots zijn. Daarom ben ik naast bruiloften ook day in a life shoots gaan doen. We beseffen vaak pas achteraf hoe belangrijk iets was. Fijn als je dan dat fotoboek erbij kunt pakken. Ik word heel blij als ik mensen kan ontmoeten en het leven kan vieren. Het gaat mij om het samenzijn, de verbinding en het plezier. Misschien komt daar wel mijn voorliefde voor bruiloften vandaan. Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in mensen. Reizen is dan ook één van mijn passies. Tijdens mijn studie antropologie ben ik veel in het buitenland geweest. Andere culturen hebben een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Na mijn afstudeeronderzoek bleef ik in Spanje wonen en werd Sevilla mijn tweede thuis. Inmiddels woon ik weer in Nederland, maar ik geniet nog steeds van mijn Spaanse contacten. Mochten jullie overwegen om in Spanje of een Spaanstalig land te gaan trouwen, ik spreek ook vloeiend Spaans. Jullie dáár fotograferen zou voor mij een droomopdracht zijn! Ik vind het heel bijzonder om de band tussen mensen vast te leggen. Liefde, vriendschap, familie...het is zo eervol om daar getuige van te mogen zijn en dat te fotograferen. Ik hou er ook van me onmerkbaar tussen de gasten door te bewegen. Al doende vang ik, heel ongedwongen in het moment, de mooiste plaatjes. Details die achteraf van onschatbare waarde blijken te zijn. En waar mensen genieten, geniet ik. Gaat daar het leven niet over? Ik kan me geen fijnere werkomgeving voorstellen.

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Inge

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Inge

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Inge gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.