Ilse uit Roosteren

Ilse uit Roosteren

Wat is mijn drijfveer?

Ik vind het heerlijk om naar foto's te kijken! Als ik een tijdschrift koop betrap ik mezelf er op dat ik het pas koop als de foto's mij aanspreken. Het kriebelt dan bij mij om zelf aan de slag te gaan met het maken van mooie foto's en al helemaal met mensen erop.

Niets is fijner als klanten achteraf zeggen: "wow...ben ik dat op die foto?" Mijn streven is om jou op de foto te zetten zoals je bent en ja...: met dat WOW effect!


Wat maakt mij gelukkig?

Het maakt mij gelukkig als

  • Ik mensen iets dierbaars kan leveren.
  • Foto's afleveren van momenten die van grote waarde zijn
  • Je op je gemak laten voelen voor een optimaal resultaat
  • Ik degene ben die je de opdracht toevertrouwd :)


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder omdat je iets unieks kunt maken. Omdat je anderen kunt laten zien wat  en hoe jij dingen ziet.

Er zijn zoveel leuke dingen in het leven om te zien en te doen... Als ik met mijn hond door het veld wandel ( en daar trek ik dagelijks een uur voor uit) borrelen er allerlei ideetjes en gedachten door mijn hoofd. Heerlijk om dan thuis te komen en verder te werken. Het geeft iedere keer weer nieuwe energie

Lees Alle informatie over fotograaf Ilse uit Roosteren
Boek Ilse uit Roosteren
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.