Loading...
Ilse

Fotograaf Ilse Leijtens

Over Ilse


Ik vind het heerlijk om naar foto's te kijken! Als ik een tijdschrift koop betrap ik mezelf er op dat ik het pas koop als de foto's mij aanspreken. Het kriebelt dan bij mij om zelf aan de slag te gaan met het maken van mooie foto's en al helemaal met mensen erop. Niets is fijner als klanten achteraf zeggen: "wow...ben ik dat op die foto?" Mijn streven is om jou op de foto te zetten zoals je bent en ja...: met dat WOW effect!

Het maakt mij gelukkig als Ik mensen iets dierbaars kan leveren. Foto's afleveren van momenten die van grote waarde zijn Je op je gemak laten voelen voor een optimaal resultaat Ik degene ben die je de opdracht toevertrouwd :)

Fotografie is voor mij bijzonder omdat je iets unieks kunt maken. Omdat je anderen kunt laten zien wat  en hoe jij dingen ziet. Er zijn zoveel leuke dingen in het leven om te zien en te doen... Als ik met mijn hond door het veld wandel ( en daar trek ik dagelijks een uur voor uit) borrelen er allerlei ideetjes en gedachten door mijn hoofd. Heerlijk om dan thuis te komen en verder te werken. Het geeft iedere keer weer nieuwe energie

Ilse heeft 13 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Ilse doet


Bruidsfotografie


Loveshoot


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.