Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Wessel

Fotograaf Wessel Dekker

0 reviews

Over Wessel

Klant staat centraal. Het doel van mij is om jou als sportliefhebber te fotograferen tijdens het uitoefenen van je favoriete sport. Ik werk in overleg met de organisatie van een evenement en proberen zoveel mogelijk mooie fotolocaties te zoeken. Service, alles voor een TEVREDEN klant. Snelheid, efficiency, transparantie en flexibiliteit worden altijd als uitgangspunt genomen voor jou als klant. Ik doe altijd mijn uiterste best om je als tevreden klant te kunnen blijven behouden. Als een klant ontevreden is, dan moet hij of zij dit aangeven, dan zorg ik voor een oplossing die de klant tevreden maakt. Fotografie is schrijven met licht waarin elke vorm van emotie wordt vastgelegd. Van klein tot groot, jong of oud, Ik probeer iedereen op een enthousiaste manier zo vast te leggen' zoals jullie vrienden je zien ! Kortom jezelf ! Aandacht voor jouw wensen geeft rust. En ruimte om zelf ook met ideeën te komen. Een fotoshoot is een proces waarin je groeit. Het is meer dan alleen compositie, techniek en poseren voor de camera. De juiste sfeer en jouw betrokkenheid zijn minstens zo belangrijk. Het levert krachtige beelden op. Het spreekwoord zegt "een foto zegt meer dan duizend woorden". Fotografie inspiratie doe ik vooral op door te kijken. Zien doet doen zeg maar. Het internet is wat dat betreft een onuitputtelijke bron van inspiratie.

19 jaar ervaring

Wessel doet

Feest foto

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Wessel

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Wessel

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Wessel

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Wessel gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Wessel horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.