Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Rika

Fotograaf Rika Conradi

0 reviews

Over Rika

Ik vind het een fijn idee om iets moois achter te laten op deze wereld en om een bijdrage te kunnen leveren aan een geweldig mooie dag uit het leven van een stel dat elkaar tegenover de belangrijkste mensen in hun leven de liefde verklaart. De dankbare blik van de bruid, een knipoog van de bruidegom met het gevoel van "het zit wel goed" en de lieve woorden van de ouders van het bruidspaar als ik ook van hen afscheid neem aan het einde van de reportage. Ik hou van mensen en fotograaf ze het liefst zoals ze zijn. In hun eigen wereld, met hun eigen passie. Ik hou ook van Italie en italiaans eten, de prachtige dorpjes en smalle straatjes die karakter uitstralen. Ik verkies ook een klassieke sportauto boven een moderne snelle bak. Gewoon, omdat daar meer karakter in zit. Ik hou van de kleine dingen in het leven waar je soms op de meest onverwachte momenten gelukkig van wordt.

17 jaar ervaring

Fotostudio in Ridderkerk

Rika doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Rika

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Rika

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Rika

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Rika gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Rika bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.