Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Marlous

Fotograaf Marlous van Oenen

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Marlous doet

Dierenfotograaf

Over Marlous

Create your own happiness! Dat motiveert me iedere dag om mooie dingen te beleven, om herinneringen te maken en om met een glimlach door het leven te gaan. Niet kan mij meer gelukkig maken dan gelukkige mensen, dat ik iemand blij maak! Ik geniet van mensen om mij heen, maar ook van rust, van geconcentreerd werken, een focus. Het leven is veel te leuk om niet het beste en mooiste eruit te halen. Ik raak oprecht gelukkig van werken met mijn camera, beelden maken, momenten vastleggen. Maar er is natuurlijk veel meer wat mijn gelukkig maakt, ik ben niet alleen maar fotograaf, ik ben ook moeder, echtgenote, vriendin, kokkin, filosoof, nerd, gamer, shopper, fashionista, lezer, knutselaar. Ik doe van alles, en veel maakt mij gelukkig, want zoals ik al zei, ik vul mijn leven met positiviteit en mooie dingen! Fotografie is voor mij zo bijzonder omdat ik beelden kan maken die vervolgens blijven bestaan, de creatie. Ik ben altijd al creatief geweest, gefascineerd door hoe je vanuit het niets "iets" kunt maken. Ik heb van alles gedaan op creatief gebied, en doe nog steeds veel meer dan alleen maar foto's maken. Het bijzondere vind ik dat je als je eenmaal iets gemaakt hebt het blijft bestaan, de wereld draait door, maar dat ene moment blijft bestaan. Dat is wat ik doe, ik vereeuwig een moment, in een fractie van een seconde. Hoe bijzonder is dat?! Het is bijna iets magisch!

5 jaar ervaring

Fotostudio in Pijnacker

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Marlous heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Marlous

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Marlous

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Marlous gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.