Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ingrid

Fotograaf Ingrid van Ek

0 reviews

Over Ingrid

Ik probeer met mijn fotografie ongedwongen beelden te creëren. Het liefst fotografeer ik kinderen buiten omdat ze zich daar vrij kunnen bewegen. Ik houd van wapperende haren en ongedwongen poses. Ik word gelukkig van de omgeving waar wij wonen. Vrij uitzicht over de rechtlijnige vlakken van het landschap. Sinds wij hier wonen heb ik mezelf verder ontwikkeld als fotograaf. Deze woonomgeving maakt me creatief! Ik vind fotograferen échte ontspanning. Ik ben zó gefocust op dat moment, waardoor ik totaal in het hier en nu ben. Vooral bij het fotograferen buiten van landschap en vogels voel ik me enorm vrij

3 jaar ervaring

Fotostudio in Oude Bildtzijl

Ingrid doet

Kinderfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ingrid

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ingrid

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ingrid

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ingrid gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ingrid horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.