Loading...
Patrick

Fotograaf Patrick van Beek

Over Patrick


Ik ben Patrick, freelance fotograaf uit Oss. In dit digitale tijdperk weet ik als geen ander dat mooi beeldmateriaal van groot belang is samen met een snelle aanlevering. Met ruim 9 jaar ervaring in de eventfotografie kan ik zeggen dat duidelijke afspraken en een korte levertijd van groot belang zijn. Afspraak is afspraak en levering van het beeldmateriaal kan tijdens een event of binnen 24 uur gerealiseerd worden. Wil je dus beeldmateriaal voor promotie, marketing, branding, een website, social media of voor het vergroten van uw naamsbekendheid dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn foto’s zijn toe te passen voor alle bovengenoemde doeleinden en geven uw event of organisatie een professionele uitstraling. 

Wat mij gelukkig maakt in de fotografie is als de opdrachtgever terug kijkt naar de foto's die aangeleverd zijn en een grote glimlach geeft van tevredenheid. Zoals ze altijd zeggen. Een foto verteld meer dan 1000 woorden.

Wat voor mij ooit begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot mijn fulltime job naast mijn gezin. Iedere dag ga ik met een glimlach weer naar een nieuwe opdracht om mijn creativiteit en passie toe te passen. Voor mij is er niks mooiers dan van een hobby uiteindlijk je beroep te maken.

Patrick heeft 9 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Patrick doet


Bruidsfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.