Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Patrick

Fotograaf Patrick van Beek

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Patrick doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Over Patrick

Ik ben Patrick, freelance fotograaf uit Oss. In dit digitale tijdperk weet ik als geen ander dat mooi beeldmateriaal van groot belang is samen met een snelle aanlevering. Met ruim 9 jaar ervaring in de eventfotografie kan ik zeggen dat duidelijke afspraken en een korte levertijd van groot belang zijn. Afspraak is afspraak en levering van het beeldmateriaal kan tijdens een event of binnen 24 uur gerealiseerd worden. Wil je dus beeldmateriaal voor promotie, marketing, branding, een website, social media of voor het vergroten van uw naamsbekendheid dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn foto's zijn toe te passen voor alle bovengenoemde doeleinden en geven uw event of organisatie een professionele uitstraling.  Wat mij gelukkig maakt in de fotografie is als de opdrachtgever terug kijkt naar de foto's die aangeleverd zijn en een grote glimlach geeft van tevredenheid. Zoals ze altijd zeggen. Een foto verteld meer dan 1000 woorden. Wat voor mij ooit begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot mijn fulltime job naast mijn gezin. Iedere dag ga ik met een glimlach weer naar een nieuwe opdracht om mijn creativiteit en passie toe te passen. Voor mij is er niks mooiers dan van een hobby uiteindlijk je beroep te maken.

10 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Patrick

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Patrick

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Patrick gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.