Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Robin

Fotograaf Robin Polderman

6 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Robin doet

Dierenfotograaf

Over Robin

Mijn naam is Robin, een enthousiaste en creatieve fotografe en designer. Fotografie is mijn passie en ik doe dit met heel veel plezier. Zelf kom ik uit een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, maar ik reis door het hele land om mensen en dieren op de gevoelige plaat vast te leggen. Ik fotografeer voornamelijk met natuurlijk licht en dus ook vrijwel altijd in de natuur, dit kun je terug zien aan de kleuren in mijn foto s. Hierbij probeer ik mijn onderwerpen altijd zo puur mogelijk vast te leggen, niet te standaard of geforceerd, maar juist zoals jij/jullie of je dier zijn, ik probeer dus niet teveel aanwijzingen te geven en op de achtergrond te fotograferen. Mochten de foto s die je hier tegenkomt je een goed gevoel geven en wil je meer weten? Je kunt altijd een aanvraag doen, maar ook om een eerste contact via Happix vragen. Wat maakt mij gelukkig? Een heleboel! Fotograferen // (web)design // reizen // lekker eten // paarden // series kijken // taart // instagram // DIY projecten // kaarten // katten // shoppen // handlettering // interieur // vintage camera verzameling // Etsy // citytrips Fotografie zorgt er voor dat een moment in je leven definitief wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld je bruiloft: de mooiste dag van je leven, je gezinnetje, dieren waar je blij van word. Het wordt vereeuwigd en je kunt jezelf met foto's altijd aan al deze bijzondere dieren, personen of gebeurtenissen herinneren. Zo wilde ik altijd graag mijn dieren vastleggen en ben ik zo doorgegroeid van hobby naar professioneel fotografe. Leuk om te doen en ook leuk om voor anderen hun momenten en hun speciale dieren of personen vast te leggen zodat ook zij deze nooit vergeten en er een prachtige herinnering aan over houd.

9 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Robin heeft 6 reviews

Boek je fotoshoot bij Robin

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Robin

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Robin gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.