Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Erik

Fotograaf Erik Visser

0 reviews

Over Erik

Ik wil de schoonheid van het alledaagse laten zien. De schoonheid van de giftige chemische fabriek, de mensen voor hun woning. De foto het verhaal laten vertellen. Met mijn lief erop uit. Museum bezoeken of naar het bos met de hond. Maak me gerust wakker voor een indische rijsttafel. Die mag ik ook graag zelf maken. En vaste prik: met onze zoon naar het voetbal (FC Groningen) Erik (1957). Ik was na mijn opleiding aan de Sociale Academie de Horst o.a. werkzaam in het politiserend vormingswerk en de -hulpverlening. Sinds 1991 ben ik als zelfstandig ondernemer in de ICT als software ontwerper/ -ontwikkelaar werkzaam. Ik fotografeer sinds ik op 19 jarige leeftijd mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Daarnaast maak ik videofilms en verzorgt beeld, licht en geluid op verschillende festivals . Ik ben een van de initiatiefnemers van het jaarlijks 3-daags filmfestival in Oosternieland. Ik leef sinds 1981 samen met Trudie. Samen hebben we een zoon Jasper-Joris. We wonen in Oosternieland, Noord Oost Groningen, (het aardbevingsgebied). Sinds in 2006 bij mij de ziekte M.S. is vastgesteld, kijkt ik met andere ogen naar de wereld die de moeite van het fotograferen waard is.

9 jaar ervaring

Erik doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Erik

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Erik

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Erik

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Erik gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Erik horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.