Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Walter

Fotograaf Walter Sietinga

0 reviews

Over Walter

In de bijna 20 jaar dat ik met fotografie bezig ben, Is mijn drijfveer nog steeds dat klanten na een opdracht met een glimlach weggaan en de volgende keer weer met een glimlach binnenkomen en altijd luisteren naar de je klant en waar mogelijk de wens van de klant proberen te verwezelijken. Dus voor 200 % ervoor gaan Als de klick tussen de klant en mij zo is dat je tijdens de opdracht en daarbuiten denkt we zijn echt dikke vrienden. (ook al is in werkelijkheid een CEO van een bedrijf) Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat ik op bijzonder plekken komt ken bijzondere mensen ontmoet en waar je in of mee mag werken.

22 jaar ervaring

Walter doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Walter

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Walter

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Walter

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Walter gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Walter horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.