Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Barbara

Fotograaf Barbara Sanchez

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Barbara doet

Bedrijfsfotografie

Over Barbara

Mijn drijfveer is mijn passie voor de fotografie en door de gevoelens die mensen uitstralen in de verschillende momenten van hun leven. Fotograferen doe ik eigenlijk al jaren. De kinderen zijn fantastisch !!! Ieder mens is mooi !!!! Ook als je dat zelf niet ziet. Bij huwelijken worden de gevoelens en emoties van die speciale dag voor altijd weergegeven in elk beeld . Dat mensen blij zijn met hun foto's! uit de herinnering van een pasgeborene, een bruiloft, een compleet gezin aan iemand die er niet langer is, maar de gelegenheid heeft gehad om een paar momenten vast te leggen met deze persoon. Wanneer een gezin verzamelt voor een huwelijksverjaardag of wanneer het een verrassingsgeschenk is voor al hun kleinkinderen. Elk moment is perfect om het op foto's vast te leggen, zoals: vrijgezellenfeest, jubileum, verjaardag, afstuderen, bruiloften, afstuderen, bruiloften, etc. Maar het aller belangrijkste vind ik dat mijn klanten met een grote glimlach weg gaan Ik heb veel soorten fotografie gedaan ... maar ik kan met zekerheid zeggen dat mijn passie voor dit werk afkomstig is van mensen ... persoonlijkheden, stemmingen en gevoelens ... Die krachtige en ontastbare dingen scheiden snapshots van foto's Mijn werk / passie heeft me naar exotische plaatsen gebracht in: Amerika, Azië, Oceanië, Afrika en Europa ... De kennis die ik heb opgedaan met die ervaringen is "onmetelijk".

17 jaar ervaring

Fotostudio in Oosterhout

Levert gemiddeld binnen 2 dagen

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Barbara heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Barbara

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Barbara

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Barbara gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.