Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Simone

Fotograaf Simone Lohnstein

0 reviews

Over Simone

Beelden die aansluiten op jouw bedrijfsvisie. Ik vind het belangrijk om niet alleen plaatjes te schieten, maar om er zo goed mogelijk voor te zorgen dat deze beelden aansluiten bij jouw stijl en jouw bedrijfsvisie. Ik werk nauwkeurig, luister goed naar je wensen en weet je te verrassen met mijn ontwerpen. Ik hou ervan om mooie producten, nog mooier neer te zetten. Door middel van fotografie kan je een bepaalde sfeer overbrengen, die met het blote oog niet altijd te zien is. Fotografie heb ik overgenomen van mijn vader. De eerste camera die ik in handen had, was een analoge camera. De eerste camera van mijn vader. Door de simpele montering van deze camera kon hij mij precies uitleggen hoe je, doormiddel van licht, foto's kan maken. Op dat moment ben ik verliefd geworden op het vak.

4 jaar ervaring

Fotostudio in Oosterbeek

Simone doet

Fotoreportage

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Simone

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Simone

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Simone

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Simone gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Simone horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.