Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van John

Fotograaf John Wiersma

0 reviews

John doet

Bedrijfsfotografie

Over John

Na 11 jaar in de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt,op een groep met moeilijk opvoedbare jongeren, was ik toe aan andere energie. Ik fotografeer al jaren, maar sinds 2017 is fotograferen mijn Full time job! Spannend hoor ;) Geluk zit hem in kleine dingen. Een glimlach van je jongste dochter, een verbaasde blik van je oudste dochter omdat ik niet weet welke Pokémon nu daadwerkelijk de beste is en een compliment van mijn lieve vriendin omdat ik "de beste fotograaf van de hele wereld ben"'! De hele wereld? Sure!! Ik neem ook genoeg met "de beste fotograaf van Nuenen" :) Zoals al eerder vermeld ben ik ruim 11 jaar werkzaam geweest binnen de jeugdzorg. Ik heb dit met erg veel plezier gedaan en met name erg veel geleerd over mezelf. Door de bezuinigen in de zorg werd de werkdruk hoger, maar het werkplezier nam af. Deze ontwikkelingen in de zorg hebben er voor gezorgd dat ik eind 2016 mijn baan heb opgezegd en geheel voor mezelf ben begonnen ... als fotograaf & videograaf! Waarom ook niet!!? Ik geniet van de vrijheid die ik heb, mijn flexibele werkdagen en ik zie mijn kinderen veel meer! En net zo belangrijk; ik zit beter in mijn vel!

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij John

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van John

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist John gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.