Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Guido

Fotograaf Guido Boogert

1 review

Guido doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Over Guido

Mijn naam is Guido en ik heb van mijn lang gekoesterde droom werkelijkheid gemaakt door van mijn passie mijn werk te maken! Net als Sebastião Salgado wel eens gezegd heeft, voel ik mij één met mijn camera. Momenteel richt ik mij vooral op (bedrijfs- en event) reportage en documentair. Erg belangrijk voor mij is het maken van beeld met een ethisch karakter omdat ik geloof dat wij als beeldmakers mensen kunnen stimuleren positieve impact te maken. Los van het werk dat ik doe in opdracht maak ik ook graag vrij werk waarin ik als startpunt diverse sociale thema's pak, zoals duurzaamheid. Tot slot experimenteer ik ook graag met analoog, zowel klein- als grootbeeld en doe ik graag aan reis- en lifestyle fotografie. Ik kan niet wachten om samen met jou tot een mooi eindresultaat te werken! :) Het zou gek zijn als wij geluk laten afhangen van de omgeving, dit zou betekenen dat geluk een moment opname is omdat wij simpelweg niet elke gebeurtenis in eigen handen hebben. Voor mij zit geluk van binnen, iets dat je creeerd door regelmatig naar je eigen geest te kijken en deze te bestuderen. Zowel op een 'slechte' als een 'goede' dag zou men dan geluk kunnen ervaren! :) Ik denk dat fotografie nog steeds een van de sterkste mediums is om een verhaal te vertellen. Zeker met de huidige ontwikkelingen op sociaal en maatschappelijk gebied denk ik dat wij als beeldmakers erg belangrijk zijn om onze, en andermans, stem te laten horen. Cliché, maar niet voor niets een cliché, een beeld zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Zeker als dit beeld niet alleen esthetisch mooi is maar nog belangrijker; een gevoel kan overbrengen dat raakt. Verder ben ik graag buiten in de natuur (met mijn camera), lees ik veel, verdiep ik mij graag in de Oosterse filosofie en doe ik graag aan sport.

6 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Guido heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Guido

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Guido

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Guido gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.