Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Feodora

Fotograaf Feodora van Twillert

0 reviews

Over Feodora

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al iets met fotograferen. Maar pas na de geboorte van onze tweedde kind ben ik me er in gaan verdiepen. Ik vind het fantastisch om dit ook voor andere mensen te mogen doen. Zodat ze mooie herinneringen hebben voor later. Zwangerschap, het is zo fantastisch om die mooie buik vast te mogen leggen, waar zo'n mooi wondertjes(s) in groeit. Newborn, zo fantastisch mooi om zo'n kleine baby te mogen fotograferen, want ze zijn maar zo'n kort klein. Baby en kind, ja vooral het eertse jaar gaat zo snel voorbij en opgroeiend kunnen ze zo snel veranderen. fantastisch om ook de verschillen te kunnen zien als ze opgroeien. Gezin, ja hoe vaak staat 1 van de ouders er niet op, ik merk het hier zelf dat ik er vaak niet op sta. Zo fijn om foto's te maken van het hele gezin, zulke mooie herinneringen voor later. Prachtige foto's te mogen maken, dat zijn dan weer mooie herinneringen. De natuur om me heen, het golden hour licht. Ja ik geniet er gewoon van om foto's te maken van de foto's nemen tijdens de shoot tot het eind resultaat!! Het geeft mij gewoon echt plezier om mooie foto's af te mogen leveren aan mijn klanten en nog leuker als ze dan terug komen en je ziet een kind of kinderen op groeien van kleine baby tot echte persoonlijkheidjes. Gewoon het vast mogen leggen van de bijzondere momenten, wat is dat elke keer toch weer mooi om te mogen doen. Thuis vind ik gewoon fantastisch om die speciale ogf gewone momenten vast te mogen leggen van mijn kinderen, zodat ze mooie herinneringen hebben om naar te kijken later.

6 jaar ervaring

Fotostudio in Nijkerk

Feodora doet

Fotoshoot gezin

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Feodora

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Feodora

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Feodora

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Feodora gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Feodora horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.