Loading...
Feodora

Fotograaf Feodora van Twillert

Over Feodora


Zolang ik mij kan herinneren heb ik al iets met fotograferen. Maar pas na de geboorte van onze tweedde kind ben ik me er in gaan verdiepen. Ik vind het fantastisch om dit ook voor andere mensen te mogen doen. Zodat ze mooie herinneringen hebben voor later. Zwangerschap, het is zo fantastisch om die mooie buik vast te mogen leggen, waar zo'n mooi wondertjes(s) in groeit. Newborn, zo fantastisch mooi om zo'n  kleine baby te mogen fotograferen, want ze zijn maar zo'n kort klein. Baby en kind, ja vooral het eertse jaar gaat zo snel voorbij en opgroeiend kunnen ze zo snel veranderen. fantastisch om ook de verschillen te kunnen zien als ze opgroeien. Gezin, ja hoe vaak staat 1 van de ouders er niet op, ik merk het hier zelf dat ik er vaak niet op sta. Zo fijn om foto's te maken van het hele gezin, zulke mooie herinneringen voor later.

Prachtige foto's te mogen maken, dat zijn dan weer mooie herinneringen. De natuur om me heen, het golden hour licht. Ja ik geniet er gewoon van om foto's te maken van de foto's nemen tijdens de shoot tot het eind resultaat!! Het geeft mij gewoon echt plezier om mooie foto's af te mogen leveren aan mijn klanten en nog leuker als ze dan terug komen en je ziet een kind of kinderen op groeien van kleine baby tot echte persoonlijkheidjes.

Gewoon het vast mogen leggen van de bijzondere momenten, wat is dat elke keer toch weer mooi om te mogen doen. Thuis vind ik gewoon fantastisch om die speciale ogf gewone momenten vast te mogen leggen van mijn kinderen, zodat ze mooie herinneringen hebben om naar te kijken later.

Feodora heeft 5 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Nijkerk

Foto's


Feodora doet


Zwangerschapsfotografie


Newborn & Baby fotografie


Kinderfotografie


Loveshoot


Familiefotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.