Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Dida

Fotograaf Dida Mulder

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Dida doet

Portretfotografie

Over Dida

"The influence of photographers on the life of this world is much stronger than the Old Masters could ever have dreamt of". Deze quote heeft mij zo geïnspireerd! Creativiteit, artistieke intuïtie, historisch besef en maatschappelijke betrokkenheid staan centraal mijn werk. Ik leg graag de lat hoog, zodat ik die ene surplus kan vinden. En dat geeft zoveel voldoening! Fotografie is een vakgebied dat volop in beweging is en ik beweeg daarin mee. Door de dagelijkse afwisseling van mensen, de combinatie van mens en techniek én de creativiteit geniet ik elke dag van mijn werk. Naast het werken in opdracht voor diverse instellingen en tijdschriften, ben ik werkzaam als autonoom beeldend kunstenaar. Hoewel geluk het allerbelangrijkste levensdoel is, is ons diepste verlangen het doorgronden van het mysterie van ons bestaan. Fotografie komt dichtbij en zorgt dat die cruciale moment vast gelegd wordt. Een herinnering, die steeds waardevoller wordt. Helaas komen ook schrijnende zaken voor mijn lens als ik autonoom werk. Maar als die ene foto het verschil kan maken en invloed heeft dan geeft het zoveel voldoening. Ook humor kan en mag een rol spelen in mijn fotografie. Cameravrees? Ik vind het heerlijk als ik zie dat er een ontspannen situatie ontstaat en het vertrouwen daar is. Wat wil ik nog meer als ik mijn passie kwijt kan! Achtergrond van mij is de HBO studie aan de Fotoacademie (cum laude geslaagd), welke heeft zorg gedragen voor technisch inhoudelijk bagage om de boeiende wereld van beeld en licht te kunnen pakken.. Naast de brede opleiding heeft de academie hoge eisen gesteld en mij geleerd om kritisch te zijn. Mijn ambitie is om de kracht van het beeldtaal over te brengen naar de kijker. Daarnaast hou ik ook bezig met autonoom werk en toegepaste fotografie. Toegepaste fotografie die voor commerciële doeleinden tot stand gekomen zijn.. Ik ben aangesloten bij het NVJ en DuPho.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Nieuwerkerk aan den IJssel

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Dida

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Dida

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Dida gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.