Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Siebe

Fotograaf Siebe Baarda

0 reviews

Over Siebe

Het geeft iedere keer een goed gevoel om mooie foto's af te leveren aan onze klanten, die daar blij van worden. Jaren geleden vond ik het al spannend om met een filmrolletje de donkere kamer in te gaan, om het vervolgens te ontwikkelen en af te drukken tot een mooie foto. Ook nu is er spanning bij het selecteren en mooier maken van de foto voor het bruidspaar of klant. Het fotograferen van iedere opdracht of bruiloft en iets creatiefs te maken dat andere mensen echt mooi vinden geeft mij voldoening. Mijn vrouw, reizen, fotografie, muziek, zwemmen en lekker eten maken mij gelukkig. Maar de rode draad in ons leven is zeker fotografie. Fotografie is nooit saai. Je blijft creatief en je raakt nooit uitgeleerd.

14 jaar ervaring

Siebe doet

Trouwfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Siebe

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Siebe

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Siebe

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Siebe gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Siebe horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.