Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Silvia

Fotograaf Silvia Hidding

7 reviews

Over Silvia

Fotografie biedt me de unieke mogelijkheid om momenten vast te leggen die anders vergankelijk zouden zijn. Het is het idee dat ik, met één klik op de camera, een emotie, gebeurtenis of herinnering voor altijd kan behouden. Deze momenten hebben de kracht om verhalen te vertellen, emoties op te wekken en herinneringen te herleven. Mijn drijfveer is om deze verhalen vast te leggen en te delen, zodat ze generaties lang kunnen blijven bestaan. Wat me echt gelukkig maakt, is het zien van de reacties van mensen wanneer ze mijn foto's bekijken. Wanneer iemand een foto ziet en direct een herinnering of emotie voelt, weet ik dat ik mijn doel heb bereikt. Ik hou ervan om te zien hoe beelden mensen verbinden, troosten, inspireren of simpelweg blij maken. Het is een onbeschrijflijk gevoel te weten dat mijn werk een impact heeft op het leven van anderen. Fotografie gaat verder dan het simpelweg vastleggen van een afbeelding; het draait om het vastleggen van een specifiek moment. Hierdoor kan ik bijzondere aspecten in dagelijkse situaties waarnemen en deze op een bijzondere manier presenteren. Elk shot combineert technische vaardigheden met gevoel en een persoonlijke kijk. Voor mij is fotografie een voortdurende leerervaring, waarbij ik steeds nieuwe dingen ontdek over mijn omgeving en mijzelf. Het is een vakgebied dat zowel mijn technische als creatieve kanten aanspreekt.

12 jaar ervaring

Silvia doet

Bedrijfsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Silvia heeft 7 reviews

Boek je fotoshoot bij Silvia

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Silvia

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Silvia

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Silvia gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Silvia horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.