Mijn favorieten

Nieuw wachtwoord nodig?

Stuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

Als dit emailadres bij ons bekend is, zal je zo meteen een mail krijgen met verdere informatie.

Sluiten
Profielfoto van Ivo

Fotograaf Ivo Claessens

0 reviews

Over Ivo

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu alle voorbereidingen voor jullie grote dag aan de gang zijn, mag hierbij een bruidsfotografie uiteraard niet ontbreken. De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk perfect vastgelegd worden door een professionele trouwfotograaf, je bruidsreportage is later immers de enige herinnering aan jullie trouwdag. Het huwelijk is een van de weinige dagen in het leven die je altijd zal bijblijven, daarom zullen wij er alles aan doen om deze dag perfect vast te leggen. Alle details van jullie mooiste dag vastleggen, van de ringen tot het detail van de zo zorgvuldig uitgezochte bruidsjurk. De ceremonie, met de emotie van het bruidspaar en de gasten vasleggen, dat is wat ons gelukkig maakt! Op jullie grote dag, leggen wij een stukje van jullie leven vast. Een dag waar jullie nog lang aan zullen terugdenken, en waar jullie later met jullie kinderen en kleinkinderen met een glimlach naar de foto's kunnen kijken, met een blik in een prachtig fotoboek!

7 jaar ervaring

Ivo doet

Bruidsfotografie

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Ivo

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ivo

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ivo

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben Ivo gevraagd om de beschikbaarheid binnen 24 uur bij te werken. Je ontvangt een bericht wanneer de agenda van Ivo bijgewerkt is.

Heb je nog vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.