Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Sander

Fotograaf Sander van der Werf

0 reviews
Direct te boeken op Happix

Sander doet

Architectuur fotograaf

Over Sander

Ik haal veel voldoening uit het maken van mooie beelden en beleef plezier aan het visualiseren van concepten. Maar ook fotografie als straat- en evenementfotografie heeft aspecten waar ik blij van word. Zoals het vastleggen van spontane situaties en eenmalige momenten. Ik ben in mijn werk veel bezig met kleur, maar uiteraard ook op zoek naar goede composities en mooie lijnen. Vroeg in de ochtend in de Nederlandse mist te fotograferen, of hoog in de bergen vanaf mijn kampeerplaats het eerste licht op de bergen te zien schijnen. Tijdens de winter koude toch de discipline hebben om de camera te pakken en zo dat ene, unieke shot te kunnen maken. Dat is waar ik echt gelukkig van word, zeker als thuis tijdens de nabewerking blijkt dat de opname goed geslaagd is. Het geeft de mogelijkheid echt iets moois te maken, of iets vast te leggen op een wijze die uniek is. Ik vind de combinatie van mijn buitensport passie en fotografie het mooiste wat er is. Als ik op afgelegen plekken kan kamperen, hiken of trailrunnen en daar foto s van kan maken ben ik helemaal in mijn element. Hier mijn eigen landschap en outdoor beelden maken en die via online kanalen verkopen geeft me veel vrijheid. Ook ook de meer grafische aspecten van fotografie sluiten heel goed aan bij mijn kunstacademoie achtergrond. Van architectuur of meer abstracte fotografie word ik dan eveneens erg blij.

16 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Sander

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Sander

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Sander gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.