Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maurice

Fotograaf Maurice Hertog

0 reviews

Over Maurice

Ik ben gedreven door het vangen van het alledaagse in mooi licht om het zo tot iets magische te maken. Fotografie is mij met de paplepel ingegoten en als kind liep ik al rond met een kleinbeeldcamera. In 2005 heb ik het digitale tijdperk ontdekt en sindsdien heb ik een steile leercurve gehad. Sinds 2012 geef ik met veel plezier workshops in landschapsfotografie, maar werk ik ook in opdracht voor lokale ondernemers in de toeristische branche, naast een succesvol webdesign bedrijf. Als de cliënt gelukkig is, ben ik ook gelukkig. Mijn foto's moeten datgene vangen wat de cliënt graag wil zien! Buiten dat ben ik het liefst met natuurlijk licht bezig Mijn passie ligt bij de natuur en de relatie tussen mens en natuur. De meeste mensen rijden voorbij aan prachtige beelden, mijn doel is deze beelden te vangen en mensen hiervan bewust te maken.

9 jaar ervaring

Maurice doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Maurice

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Maurice

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maurice

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maurice gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Maurice horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.