Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Fleur

Fotograaf Fleur van Dinteren

0 reviews

Over Fleur

Mijn drijfveer is het geluk wat de papa en mama's ervaren met hun baby'tje vast te leggen in een mooie foto reportage waarin je de emotie terug kunt zien. Uiteindelijk ben ik dan erg blij om te zien / horen hoe gelukkig ze met het resultaat zijn. Wat werk betreft: leuke klanten waar ik een gezellige shoot dag mee heb en die vervolgens heel blij worden van het resultaat van de foto's. Als ik daarna de foto's op hun Social Media voorbij zie komen of bijvoorbeeld als Whatsapp profielfoto dan vind ik dat mijn missie als baby fotograaf is geslaagd en daar word ik erg blij van. Wat privé betreft: gezelligheid, positiviteit, mensen om me heen, leuke dingen ondernemen maar lekker thuis zijn vind ik ook erg leuk. Met fotografie creëer je een herinnering voor later en ik vind het heel bijzonder om dat voor mensen te mogen vastleggen. De mensen die bij mij in de studio komen zijn vaak heel gelukkig en nog vol emotie en dat is erg mooi om te zien en vervolgens op de foto te zetten. Ik ben blij als andere ook blij zijn, zowel zakelijk als prive. Ik zorg graag voor andere, dus ik zorg er ook voor dat je blij wordt van mijn foto's. Ik word warm van lieve, gezellige, spontane enthousiaste mensen, van drukte maar ook rust op zijn tijd. In de zomer houd ik van varen en lekker buiten zijn met alle gezelligheid die daarbij hoort met bijvoorbeeld een borreltje op het terras. In de winter vind ik het heel fijn om thuis te zijn en lekker te chillen / puzzelen, lezen, enz.

1 jaar ervaring

Fotostudio in Made

Fleur doet

Newborn shoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Fleur

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Fleur

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Fleur

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Fleur gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Fleur horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.