Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Leroy

Fotograaf Leroy Dassen

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Leroy doet

Dierenfotograaf

Over Leroy

Mijn drijfveer is het plezier dat ik heb zodra mensen mijn foto's bekijken. Iedere foto heeft een eigen verhaal. De oooeeee's en aaaah's van mensen klinken altijd als muziek in mijn oren. Zodra ik een opdracht krijg met flink wat uitdagingen dan ben ik een gelukkig mens. Dan weet ik zeker dat ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten. Dit heeft me nog nooit in de steek gelaten. Of dit nu is om met een bruidpaar het ijs op te gaan van de ijshockeyclub of het spelen met speciale effecten zoels rookfakkels. Fotograferen is mijn passie omdat ik zo mijn verhalen kwijt kan. Zelf ben ik niet zo'n schrijver, maar laat ik de foto's het verhaal vertellen. Voor mij heeft dit een aantal jaren geleden voor een hele omslag gezorgd. Ik ben de wereld helemaal anders gaan leren bekijken en geniet nu vaker van de kleine dingen in het leven. Een geweldig oude locatie zie ik nu namelijk compleet anders dan een paar jaren geleden. Wat vroeger een hoop stof was, is nu een walhalla aan fotomomenten.

7 jaar ervaring

Fotostudio in Maastricht

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Leroy

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Leroy

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Leroy gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.