Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Bea

Fotograaf Bea Kempers

9 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Bea doet

Drone fotografie

Over Bea

Vastgoed optimaal in beeld brengen ten behoeve van de verkoop is mijn grote passie. Vastgoedfotografie, Interieurfotografie en de laatste tijd steeds vaker Drone-opnamen zijn dan ook mijn specialismen. De foto's op websites zorgen altijd voor een eerste indruk, deze moet meteen goed zijn, belangrijk voor de snelheid van verkoop en voor de hoogte van de prijs. Het geeft mij veel voldoening als de verkoper heel blij is met de foto-reportages. Ik besteed veel aandacht aan het voorbereiden van de fotoshoot (styling), het fotograferen zelf en de nabewerking. Na een periode waarin woningen snel verkocht werden wordt de verkoopmarkt nu weer moeilijker en is het goed presenteren van groot belang. Ik word gelukkig van een mooi gelukte foto, waarbij de compositie, kleur en belichting in orde zijn. Kortom,een foto waar men blij van wordt. Ook is het bij de foto's van belang dat de ruimte optimaal weergegeven wordt, iets wat ik mede probeer te bereiken door de woning te stylen. Fotografie heeft me altijd gefascineerd, eerst voor de camera, nu erachter. Geen dag is hetzelfde, elke dag een andere werkplek, maar ook het afstemmen met de opdrachtgever (meestal de makelaar) en de woningverkopers. Ik heb een gespecialiseerde opleiding gevolgd bij een Parijse fotograaf, waarbij me is gebleken dat interieurfotografie niet onderschat moet worden.

8 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 1 dag

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Bea heeft 9 reviews

Boek je fotoshoot bij Bea

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Bea

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Bea gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.