Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Dave

Fotograaf Dave Adriaanse

2 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Dave doet

Bedrijfsfotografie

Over Dave

Met een achtergrond in marketing en communicatie begrijpt Dave als geen ander hoe cruciaal sterke visuele content is in de digitale wereld van vandaag. Bij D Adriaanse - Media gaan we verder dan alleen het maken van foto's. We gaan samen met jou de uitdaging aan om beelden te creëren die jouw bedrijf, merk of evenement laten schitteren op websites en sociale media. Dave's ervaring, jouw voordeel Wat Dave onderscheidt, is zijn uitgebreide ervaring in zowel marketing en communicatie als evenementenorganisatie. Gedurende vele jaren heeft hij, naast zijn studie in marketing en communicatie, evenementen gepland en met succes georganiseerd. Deze rijke ervaring is van onschatbare waarde in zijn werk als evenementen- en bedrijfsfotograaf. Dave heeft een diepgaand begrip van de dynamiek van evenementen en weet feilloos hoe hij de meest onvergetelijke momenten vastlegt, waardoor jij pakkende beelden hebt om te delen met jouw specifieke doelgroep. De wereld rond met Scenic Route Dave's passie beperkt zich niet tot het vastleggen van gebeurtenissen. Samen met zijn twee compagnons, Ian en Justin, hebben zij Scenic Route opgericht. Op Scenic Route word je meegenomen op een reis langs de meest adembenemende plekken op aarde. Scenic route treedt buiten de gebaande paden om unieke ervaringen en insider-tips met jou te delen.

4 jaar ervaring

Levert gemiddeld binnen 1 dag

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Dave heeft 2 reviews

Boek je fotoshoot bij Dave

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Dave

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Dave gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.