Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Reinoud

Fotograaf Reinoud van Leeuwen

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Reinoud doet

Portretfotografie

Over Reinoud

Als fotograaf maak ik vaak impact. Een goed beeld kan een speciaal moment uniek vastleggen, en op die manier een mooie herinnering maken. En een sterk portret is zoveel meer dan een plaatje van een gezicht. Iedereen heeft een persoonlijkheid, een unieke blik, een speciale manier van kijken. Het is mijn uitdaging om die blik in een beeld te vangen. Sámen met de geportetteerde. Het is teamwork. En die interactie is het mooie aan dit vak: het is mensenwerk. De klik maken met mensen is speciaal, en dat maakt fotografie mooi. De impact die een sterk beeld op mensen of op hun leven kan hebben maakt me gelukkig. Een mooie foto aan de muur, waar je niet langs kan lopen zonder ernaar te kijken. Een goed portret kijkt terug. Het knalt uit de lijst. Het maakt indruk. Een goed portret straalt zekerheid uit zonder arrogant te zijn, en het is toegankelijk. Fotografie is een unieke manier om met mensen te communiceren. Zowel bij het maken van een portret. Vaak is de totstandkoming van een goed portret de eerste keer dat mensen van zichzelf ervaren hoe mooi ze zijn. Te veel mensen roepen "ik ben niet fotogeniek!". Die mensen zijn nog nooit echt gefotografeerd. Hoewel een foto in een honderdste seconde gemaakt wordt, is de reis die je tijdens een fotosessie aflegt een grote. Door samen te werken en steeds terug te kijken ben je samen bezig het beste uit iemand te halen, en dat te vangen in een beeld.

14 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Reinoud

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Reinoud

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Reinoud gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.