Reinoud uit Leiden

Reinoud uit Leiden

Wat is mijn drijfveer?

Als fotograaf maak ik vaak impact. Een goed beeld kan een speciaal moment uniek vastleggen, en op die manier een mooie herinnering maken. En een sterk portret is zoveel meer dan een plaatje van een gezicht. Iedereen heeft een persoonlijkheid, een unieke blik, een speciale manier van kijken. Het is mijn uitdaging om die blik in een beeld te vangen. Sámen met de geportetteerde. Het is teamwork. En die interactie is het mooie aan dit vak: het is mensenwerk. De klik maken met mensen is speciaal, en dat maakt fotografie mooi.


Wat maakt mij gelukkig?

De impact die een sterk beeld op mensen of op hun leven kan hebben maakt me gelukkig. Een mooie foto aan de muur, waar je niet langs kan lopen zonder ernaar te kijken. Een goed portret kijkt terug. Het knalt uit de lijst. Het maakt indruk. Een goed portret straalt zekerheid uit zonder arrogant te zijn, en het is toegankelijk. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een unieke manier om met mensen te communiceren. Zowel bij het maken van een portret. Vaak is de totstandkoming van een goed portret de eerste keer dat mensen van zichzelf ervaren hoe mooi ze zijn. Te veel mensen roepen "ik ben niet fotogeniek!". Die mensen zijn nog nooit echt gefotografeerd. Hoewel een foto in een honderdste seconde gemaakt wordt, is de reis die je tijdens een fotosessie aflegt een grote. Door samen te werken en steeds terug te kijken ben je samen bezig het beste uit iemand te halen, en dat te vangen in een beeld.

Lees Alle informatie over fotograaf Reinoud uit Leiden
Boek Reinoud uit Leiden
chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor technische en analytische redenen en voor marketingdoeleinden. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.