Loading...
Ipad Portrait

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Scroll voor meer informatie

Een fotoshoot boek je
eenvoudig online

Waar is de fotoshoot?

Kies een soort fotografie

Toon alle soorten fotografie

Verfijn je keuze

Toon alle categorieen

Fotograaf Reinoud uit Leiden


Fotograaf Reinoud

0 review

Als fotograaf maak ik vaak impact. Een goed beeld kan een speciaal moment uniek vastleggen, en op die manier een mooie herinnering maken. En een sterk portret is zoveel meer dan een plaatje van een gezicht. Iedereen heeft een persoonlijkheid, een unieke blik, een speciale manier van kijken. Het is mijn uitdaging om die blik in een beeld te vangen. Sámen met de geportetteerde. Het is teamwork. En die interactie is het mooie aan dit vak: het is mensenwerk. De klik maken met mensen is speciaal, en dat maakt fotografie mooi.

De impact die een sterk beeld op mensen of op hun leven kan hebben maakt me gelukkig. Een mooie foto aan de muur, waar je niet langs kan lopen zonder ernaar te kijken. Een goed portret kijkt terug. Het knalt uit de lijst. Het maakt indruk. Een goed portret straalt zekerheid uit zonder arrogant te zijn, en het is toegankelijk. 

Fotografie is een unieke manier om met mensen te communiceren. Zowel bij het maken van een portret. Vaak is de totstandkoming van een goed portret de eerste keer dat mensen van zichzelf ervaren hoe mooi ze zijn. Te veel mensen roepen "ik ben niet fotogeniek!". Die mensen zijn nog nooit echt gefotografeerd. Hoewel een foto in een honderdste seconde gemaakt wordt, is de reis die je tijdens een fotosessie aflegt een grote. Door samen te werken en steeds terug te kijken ben je samen bezig het beste uit iemand te halen, en dat te vangen in een beeld.

Fotograaf Reinoud doet:Portretfotografie

0 review

Een profielfoto moet de juiste uitstraling hebben. Zelfverzekerd en benaderbaar. De fotografie is daar maar een klein onderdeel van. Het belangrijkste is de samenwerking tussen fotograaf en gefotografeerde. Alleen dan kun je een portret krijgen met een 'wow'-factor

Fotoshoots op locatie of thuis


175

150

125

Fotoshoot al voor: €125

Ervaring: 12 jaar Gemiddelde levertijd: 12 dagen

Fotoshoots op locatie of thuis


175

150

125

1. Vergelijk de portfolio’s en reviews van 1475+ fotografen

2. Vraag gratis hun beschikbaarheid aan en krijg binnen 24h reactie

3. Boek veilig online met een vaste prijs vooraf en ontvang je foto's digitaal

4. Je fotoshoot! Met de fotograaf die het beste bij jou past

chatIcon

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.