Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van André

Fotograaf André Kamp

0 reviews
Direct te boeken op Happix

André doet

Boudoir fotoshoot

Over André

Er zijn momenten dat fotografie een absolute meerwaarde heeft. Momenten die niet meer terugkomen, belangrijke momenten die je niet wilt verliezen, die leggen wij vast. Van elke geslaagde opdracht worden wij gelukkig; dat is waar we het voor doen! Bijvoorbeeld het moment waarop een bruidspaar hun trouwalbum in handen krijgt, het boek open doet en beginnen de stralen. Dan zijn wij geslaagd en dus gelukkig. Inmiddels is André ook veiligheidskundige, maar daarvoor zijn wij beide opgeleid tot bioloog. Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een onderzoeksstage en zijn getrouwd. Vanuit onze passie voor natuur zijn wij in de fotografie gerold. Toen wij gingen trouwen hadden we een fotograaf waar we achteraf minder blij van werden. Dat kon echt anders vonden we. Vaak is fotografie pas achteraf belangrijk. Als je je realiseert dat een moment niet meer terugkomt, of dat iemand die je na staat niet meer terug komt. Dat zijn de momenten waar een foto, een beeld veel meer lading krijgt. Dat zijn de dingen waar het uiteindelijk om draait. Daarom is goede fotografie belangrijk en daar doen we het voor.

11 jaar ervaring

Fotostudio in Leiden

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij André

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van André

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist André gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.