Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Nico

Fotograaf Nico Pakvis

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Nico doet

Portretfotografie

Over Nico

Een geslaagde foto is het resultaat van een goede samenwerking tussen geportretteerde en fotograaf. Ik ben gelukkig als een portret geslaagd is. Daarmee bedoel ik dat de blik in de ogen goed is, de pose natuurlijk en comfortabel oogt, het licht en de schaduw in balans zijn en dat er geen afleidende elementen in het beeld zijn. Een geslaagde foto is een beeld waar je langer naar wilt kijken. Het maken van een portretfoto is een intieme bezigheid en ik vind het fijn als mensen zich in mijn studio op hun gemak voelen en mij vertrouwen. Ik ben digitaal ingestapt zoals dat heet. Vanaf 2005, toen ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht, ben ik mij als een gek gaan orienteren op wat er allemaal mogelijk was. Landschappen, straatfotografie, stillevens etc. Op verschillende reizen door Sri Lanka ontdekte ik dat ik het portretteren van mensen het allerleukst vond in de fotografie. Ik maak graag contact en door de foto s kon ik ze ook iets concreets meegeven. Het portretteren heb ik in Nederland doorgezet en zo kwam ik bij de mensen thuis voor het maken van een foto. Later huurde ik studioruimte om het technische aspect van de fotografie (voornamelijk belichting) beter onder de knie te krijgen. Sinds begin 2018 heb ik een eigen studio in Leeuwarden. Door mijn vorige werk als begeleider van arbeidsgehandicapten ben ik gewend om met zeer verschillende mensen om te gaan. Ik praat net zo makkelijk met een directeur van een groot bedrijf als met een werknemer die daar zijn eerste werkdag is begonnen. Daarnaast ben ik als muzikant van verschillende professionele bands werkzaam geweest. Contactueel sterk zijn is een belangrijke eigenschap voor een portretfotograaf.

13 jaar ervaring

Fotostudio in Leeuwarden

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Nico

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Nico

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Nico gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.