Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Dani

Fotograaf Dani Suarez Rojas

0 reviews

Over Dani

Ik ben altijd al een beetje een nerd geweest, de nieuwste elektronica sprak mij altijd aan. Hierdoor begon ik dan ook fotografie & videografie bere-interessant te vinden! Welke lens is goed voor wat? welk 'Picture Profile' is goed voor een bepaalde shot, etc, etc. Hierdoor voelt het ook niet als werk maar gewoon als een hobby, perfect dus! Mijzelf vrij voelen maakt mij gelukkig. Met vrienden zijn maakt mij gelukkig, sporten maakt mij gelukkig! Zoals eerder genoemd is fotografie voor mij een bijzonder vak omdat ik een nerd bij hart ben en ik ervan hou om de details uit te vogelen. Daarnaast probeer ik altijd beter te worden en probeer ik mijn grenzen altijd te verleggen.

1 jaar ervaring

Dani doet

Architectuur fotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Dani

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Dani

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Dani

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Dani gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Dani horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.