Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Sandra

Fotograaf Sandra Groenescheij

9 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Sandra doet

Bedrijfsfotografie

Over Sandra

Na jarenlang zoeken naar wat het beste bij mij past, heb ik ontdekt dat ik een enorm hart heb voor het fotograferen van mensen en dieren en dat hier mijn passie ligt. Nadat ik meerdere opleidingen / cursussen heb gevolgd, speciaal gericht op zakelijke fotografie en trouwfotografie, heb ik besloten dit als professioneel fotograaf aan te gaan bieden en hier mijn werk van te maken. Hierbij ben ik me gaan richten op de zakelijke markt qua portret fotografie en branding fotografie. In de trouwfotografie vind ik het vooral belangrijk dat het koppel op zijn gemak is en dat er natuurlijke foto's worden gemaakt. Omdat ik een bruiloft nog steeds erg romantisch vind, is dit ook de stijl van mijn foto's, waarbij er vooral veel gelachen wordt tijdens de shoot. Voor trouwfotografie: Het koppel op het gemak stellen en foto's maken zoals ze zijn. Het is een mooie dag, dus het plezier en de liefde mag van de foto's af spatten. Wanneer het paar me dan een compliment geeft, dat ze het zo naar hun zin gehad hebben tijdens de fotoshoot terwijl ze nog geen foto hebben gezien, is dat mijn grootste compliment. Voor huisdierenfotografie: Die ene blik vangen, die het dier typeert. Net dat eigenwijze of juist super geconcentreerde. Soms zijn de mooiste foto's, niet die waar het dier de camera in kijkt, maar juist waar hij/zij gefixeerd is op het baasje. Als jong meisje was ik al gek van fotograferen, destijds nog met een rolletje waarbij je geduldig en gespannen moest wachten om te zien of de foto's waren gelukt. Vele jaren later kreeg ik mijn eerste echte camera, waar ik destijds helaas door de omstandigheden niet veel gebruik van heb gemaakt. Nadat mijn leven een hele andere wending had genomen, kwam ik tijdens wandelingen en autoritten vaak zulke mooie fotografische momenten tegen, dat het weer begon te kriebelen en ik een tweedehands camera heb aangeschaft om te kijken of ik er aanleg voor had. De vele complimenten maar vooral het fijne gevoel dat het fotograferen me gaf, heeft er voor gezorgd dat ik privé lessen ben gaan volgen, om mezelf te ontwikkelen. De tweedehandscamera is inmiddels vervangen door een gloednieuwe, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen hem weg te doen en hou deze als back-up camera. Wanneer ik niet lekker in mijn vel zit, of gewoon zin heb in ontspanning, dan pak ik beide camera's mee en ga op pad, meestal om libellen / hommels en vlinders te fotograferen maar vaak ook allerlei soorten wildlife, zoals hertjes of roofvogels wanneer ik het geluk heb. Deze momenten maken mijn dag altijd goed. Dan weet ik weer, dat fotograferen meer is dan enkel een hobby. Het is wie ik ben.

2 jaar ervaring

Fotostudio in Klundert

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Sandra heeft 9 reviews

Boek je fotoshoot bij Sandra

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Sandra

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Sandra gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.