Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Heleen

Fotograaf Heleen Schrijvershof

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Heleen doet

Portretfotografie

Over Heleen

Het compliment dat ik het liefst hoor is: ik was best zenuwachtig voor m'n shoot, maar na een poosje voelde ik me helemaal op m'n gemak. Dat is uiteindelijk waar ik het voor doe. Natuurlijk, het eindresultaat is belangrijk. Ik wil samen met jou foto's maken waar je zo trots op bent dat je ze aan iedereen wil laten zien. Waar je echt mee kunt pronken. Waar je likes op Facebook & Instagram mee scoort. Waar je een nieuwe cv helemaal mee afmaakt. Waarmee je de klanten op je website een goede, eerste indruk geeft. Maar, dat kan dus niet als jij je ongemakkelijk voelt. En mijn allergrootste drijfveer is dus simpelweg: op zo'n manier met jou samenwerken -voor, tijdens en na de shoot- dat je je zo op je gemak voelt dat je mij laat zien wat je in huis hebt. Zodat ik het voor je over kan brengen op beeld. Als ik niet met fotografie bezig ben vind je me in een mooie stad, een fijn museum of een tof koffietentje. Of kom je me tegen tijdens het schatgraven in een kringloop of op een rommelmarkt. Ook lees ik een belachelijk grote hoeveelheid blogs en luister ik tijdens het nabewerken naar toffe luisterboeken. Kijk er niet gek van op als ik door al deze inspiratie opeens ideeën krijg voor jouw fotoshoot... Ik ben niet zo heel goed in verhalen vertellen. Tenminste, op papier valt het tegen. Mijn manier is toch echt door middel van foto's. De drijfveer in combinatie met de inspiratie die ik eerder benoemd heb zorgen er samen voor dat ik jouw verhaal kan vertellen. Dingen die voor jou misschien heel gewoon en logisch zijn, zijn meestal de dingen die je wilt laten zien. Die dingen pik ik er voor je uit en daarmee laten we zien wat jouw verhaal bijzonder maakt.

12 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Heleen

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Heleen

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Heleen gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.