Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Ingrid

Fotograaf Ingrid Mora

5 reviews

Over Ingrid

Ik ben Ingrid, ik ben Ecuadoriaanse en ik kwam naar Nederland als gevolg van de liefde voor mijn hij is zweeuws en dat betekent dat ik een zweeuws meisje ben geworden ;). Als je denkt dat je mooie en inspirerende foto's wilt hebben, dan praat ik daar graag over. Ik ben geespecialiceerd in zwangerschap, glamour en lifestyle met een romantiek tint en natuurlijk sinds al drie jaar werk ik als freelance interieur fotograaf. Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels. Ik ben een vintage en romantiek lover! Ik wil een romantiek, moderne en de wijnoogst stijl in mijn foto's brengen, het is een gezonde manier om mijn dromen, mijn gevoelens en mijn gedachten uit te drukken.

16 jaar ervaring

Fotostudio in Kapelle

Ingrid doet

Boudoir fotoshoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Ingrid heeft 5 reviews

Boek je fotoshoot bij Ingrid

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Ingrid

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Ingrid

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Ingrid gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Ingrid horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.