Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Romano

Fotograaf Romano de Vries

1 review
Beschikbaar op aanvraag

Romano doet

Autofotografie

Over Romano

Mijn drijfveer in fotografie is het ontmoeten van nieuwe mensen, en de hier bijbehorende uitdagingen. Ik wil voor iedereen iets unieks en naar zijn/haar wens neerzetten. Hierdoor raak ik enorm gemotiveerd om weer te groeien en ontwikkelen. Omdat iedereen een eigen kijk heeft op wat hij/zij mooi vind zijn er zoveel mogelijkheden. Dit zie ik als een uitdaging, het moet voor iedereen goed zijn. Dit is een grote drijfveer, zeker ook met mijn achtergrond als sous-chef kunnen we met elkaar grote sprongen maken en iets unieks neerzetten. Goede vraag wat maakt mij gelukkig, ik word gelukkig van mooie dingen creëer. Na een dag foto's maken en dan aan de slag gaan met de nabewerking van de foto's. Deze aanpassen en bewerken tot een pakkend beeld, krijg ik veel voldoening van en maakt mij gelukkig! Als kok werkte ik in verschillende soorten restaurantkeukens, van eetcafé tot sterrenzaak. Fotografie is begonnen als hobby, wat al snel uitgegroeide tot professionele onderneming. Ik creëer passend beeld voor de online marketing van restaurants, cafés en hotels. Mijn passie voor eten en oog voor de belangrijkste details van de horeca, combineer ik in mijn werk als fotograaf.

5 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Romano heeft 1 review

Boek je fotoshoot bij Romano

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Romano

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Romano gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.