Loading...
Oni

Fotograaf Oni Suitela

9 reviews

Over Oni


Beelden blijven altijd hangen en dat is de reden dat ik gekozen heb om te fotograferen. Wat je niet in woorden kunt uitleggen of je gevoelens niet op papier kunt zetten is het veel eenvoudiger om dat te doen in beelden.

Als bruidsparen emotioneel worden van mijn foto's en zeggen dat ze trots zijn op de reportage maakt mij de gelukkigste mens op aarde! Als ouders zeggen dat ik hun kinderen heb gefotografeerd zoals ze in werkelijkheid zijn, dan word ik daar als fotograaf heel blij van.

Beelden zijn onsterfelijk en hebben voor iedereen onnoemelijk veel waarde, veel meer nog dan materiële zaken. Als ik zie dat mensen blij zijn met de beelden die ik maak en vaak zelfs emotioneel reageren, dan weet ik dat ik een machtig beroep heb gekozen. Ik kan ook heel enthousiast praten over de andere passies die ik heb, namelijk volleybal en diepzeeduiken (onderwaterfotografie)! 

Oni heeft 35 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 14 dagen

Foto's


Oni doet


Newborn & Baby fotografie


Kinderfotografie


Bruidsfotografie


Fotoshoot vriendinnen


Modelfotografie


Reviews


D

Review van Debby

Bruidsfotografie

Een perfecte fotograaf die meedenkt met zijn klant!

D

Review van deborah

Bruidsfotografie

Oni is een bescheiden, professionele fotograaf. Hij maakt zijn foto's zonder dat je merkt dat hij er is. Na bet ontvangen van de link voor de reportage bleek dat er behoorlijk wat kwaliteit verloren was gegaan. Oni heeft via we transfer alles nogmaals gestuurd en dat was echt geweldig.

I

Review van Ingrid

Fotoshoot vriendinnen

Communicatie vooraf was prima

I

Review van Iris

Bruidsfotografie

Wij zijn super tevreden. Hij hield zich op de achtergrond wat wij al als prettig hebben ervaren. Maar hij gaf wel de juiste aanwijzingen en stelde ons op ons gemak. De volgende dag stonden de foto's al op de site. Hierdoor hebben nog meer kunnen nagenieten van onze mooie dag. Kortom TOP!

M

Review van Maaike

Fotoshoot vriendinnen

Goede tips voor de meiden, gezellige, rustige sfeer.

Y

Review van Yarik

Modelfotografie

Goede aandacht voor mijn wensen. Kan goed levelen. Heb niet de foto's al de eerst volgende dag verwacht. Super!

D

Review van Danielle

Fotoshoot vriendinnen

Alles beviel super! We hebben erg genoten en veel kunnen lachen. Familie die de foto's zagen:"Zo zijn jullie. Zoals jullie op de foto's staan zo zijn jullie!" Echt geweldig.

N

Review van Noortje

Fotoshoot vriendinnen

Superfoto’s en aardige man.

Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.