Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Oni

Fotograaf Oni Suitela

9 reviews
Direct te boeken op Happix

Oni doet

Fotoshoot vriendinnen

Over Oni

Beelden blijven altijd hangen en dat is de reden dat ik gekozen heb om te fotograferen. Wat je niet in woorden kunt uitleggen of je gevoelens niet op papier kunt zetten kun je dat wel doen in beelden. Als bruidsparen emotioneel worden van mijn foto's en zeggen dat ze trots zijn op de reportage maakt mij de gelukkigste mens op aarde! Als ouders zeggen dat ik hun kinderen heb gefotografeerd zoals ze in werkelijkheid zijn, dan word ik daar als fotograaf heel blij van. Beelden zijn onsterfelijk en hebben voor iedereen onnoemelijk veel waarde, veel meer nog dan materiële zaken. Als ik zie dat mensen blij zijn met de beelden die ik maak en vaak zelfs emotioneel reageren, dan weet ik dat ik een machtig beroep heb gekozen. Ik kan ook heel enthousiast praten over de andere passies die ik heb, namelijk volleybal en diepzeeduiken (onderwaterfotografie)!

36 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Oni heeft 9 reviews

Boek je fotoshoot bij Oni

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Oni

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Oni gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.