Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Maaike

Fotograaf Maaike van Van Dam

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Maaike doet

Fotoshoot gezin

Over Maaike

Het fotograferen is voor mij een stukje ontspanning, het is iets wat ik heerlijk vind om te doen. Daarnaast vind ik het omgaan met mensen en dan toch vooral kinderen erg leuk en doordat ik naast mijn fotografie nog werkzaam ben op een peuterspeelzaal heb ik hier ook heel wat ervaring mee naast mijn eigen tweeling. Kinderen zo op hun gemak stellen en daardoor een ontspannen fotoshoot kunnen doen waardoor iedereen op de foto kan komen zoals hij of zij echt is, tenslotte zijn en blijven dat de mooiste foto's. De grootste uitdaging ligt voor mij dan ook in het maken van foto's waar mensen echt op staan zoals ze zijn. Wat mij gelukkig maakt, mijn gezin (man en een tweeling uit 2015) en familie natuurlijk maar ook een kopje thee, heerlijk daar kan ik van genieten (ja ook 10x op een dag), Wat mij in mijn werk gelukkig maakt is een tevreden klant, die naast mooie foto's ook een leuke tijd heeft gehad tijdens de shoot. Ook het werken met kinderen met een beperking kan mij gelukkig maken, kleine stapjes die kinderen zetten daar kan ik heel erg blij van worden. Na een tijd gewoon foto's te hebben gemaakt op de automatische stand van de camera besloot ik een basiscursus fotografie te gaan doen aan de foto universiteit holland. Dat zorgde al voor een hele andere kijk op fotograferen en smaakte naar meer. Zo ben ik nog een vervolg cursus gaan doen en uiteindelijk toch maar de opleiding portretfotografie gedaan. Wat fotograferen voor mij bijzonder maakt is het kunnen vastleggen van momenten. De tijd gaat zo snel voorbij en voor je het weet ben je de helft al vergeten. Hoe fijn is het dan om door foto's alles nog eens te kunnen beleven!

4 jaar ervaring

Fotostudio in IJmuiden

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Maaike

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Maaike

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Maaike gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.