Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Profielfoto van Anne

Fotograaf Anne Jacobs

0 reviews

Over Anne

Wat is nou meer bijzonder dan prachtige foto's van je gezin, familie of huisdier? Het mooie moment vastleggen dat je hebt met je geliefden. Een foto met je partner kan ook. De foto's hebben iets tijdloos. Je kunt ze vol trots delen met anderen (bijv. via social media) of thuis aan de muur hangen. Een moment om op terug te kijken. Deze foto's maak ik graag voor en van jou. Dat doe ik op een buitenlocatie die bij jou past. Daar voel jij je prettig en het zorgt voor een natuurlijke en spontane uitstraling. Het maakt mij elke dag weer blij om iedereen gelukkig te maken met de foto's die ze krijgen. Ik kan elke dag mensen blij maken met mooie fotoshoot met hun dierbaren.

2 jaar ervaring

Fotostudio in Huissen

Anne doet

Dierenfotograaf

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Anne

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Anne

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Anne

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Anne gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Anne horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.