Loading...
Puja

Fotograaf Puja Sonneveld

Over Puja


Ik ben altijd in de weer met foto's. Als kind kreeg ik een oude camera van mij vader. Ik raakte gefascineerd door beelden en de schoonheid hiervan. Fotografie is me altijd blijven boeien. Ik vind het heerlijk om met mensen te mogen werken. Sinds ik mijn focus helemaal op de fotografie heb mogen leggen merk ik pas hoe geweldig ik het vind om daar ook anderen blij mee te mogen maken. Fotografie is herinnering, herinnering is emotie, of je het nu bewaard in een album of aan de muur hangt. Elke foto is bijzonder! Dat is wat ik mee wil geven een herinnering waar je nog jaren plezier aan beleeft. Een bijzondere foto voor een bijzonder moment.

Ik vind het heerlijk om foto's te mogen maken, speciaal het fotograferen van kinderen heeft mijn voorkeur. Ik vind het iedere keer weer een feest om met ze te mogen werken. Ook van mij eigen kinderen kan ik intens genieten, een aai over je bol een kus op je wang als je 's ochtends wakker wordt. Het zijn de kleine dingen die je een glimlach op je gezicht doen toveren.

Sinds 2014 ben ik eigenaar van een fotowinkel midden in het centrum van Houten. Het directe contact met de klanten geeft mij iedere keer weer een warm gevoel. Samen met de klant kijken hoe we het beste uit de foto's kunnen halen. Van fotoshoot tot afdruk aan de muur. Het is voor mij iedere keer weer een feest als we samen tot een bijzonder eindresultaat zijn gekomen.

Puja heeft 7 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Puja doet


Bruidsfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.