Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Puja

Fotograaf Puja Sonneveld

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Puja doet

Trouwfotografie

Over Puja

Ik ben altijd in de weer met foto's. Als kind kreeg ik een oude camera van mij vader. Ik raakte gefascineerd door beelden en de schoonheid hiervan. Fotografie is me altijd blijven boeien. Ik vind het heerlijk om met mensen te mogen werken. Sinds ik mijn focus helemaal op de fotografie heb mogen leggen merk ik pas hoe geweldig ik het vind om daar ook anderen blij mee te mogen maken. Fotografie is herinnering, herinnering is emotie, of je het nu bewaard in een album of aan de muur hangt. Elke foto is bijzonder! Dat is wat ik mee wil geven een herinnering waar je nog jaren plezier aan beleeft. Een bijzondere foto voor een bijzonder moment. Ik vind het heerlijk om foto's te mogen maken, speciaal het fotograferen van kinderen heeft mijn voorkeur. Ik vind het iedere keer weer een feest om met ze te mogen werken. Ook van mij eigen kinderen kan ik intens genieten, een aai over je bol een kus op je wang als je 's ochtends wakker wordt. Het zijn de kleine dingen die je een glimlach op je gezicht doen toveren. Sinds 2014 ben ik eigenaar van een fotowinkel midden in het centrum van Houten. Het directe contact met de klanten geeft mij iedere keer weer een warm gevoel. Samen met de klant kijken hoe we het beste uit de foto's kunnen halen. Van fotoshoot tot afdruk aan de muur. Het is voor mij iedere keer weer een feest als we samen tot een bijzonder eindresultaat zijn gekomen.

8 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Puja

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Puja

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Puja gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.