Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Jared

Fotograaf Jared Visser

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Jared doet

Loveshoot

Over Jared

Mijn drijfveer voor fotografie is om het verhaal van mensen vast te leggen, op de manier dat zij het beleven. Mijn visie is dan ook het vastleggen van verhalen die mensen mee hebben gemaakt, op het gebied van liefde (trouwerijen, loveshoots etc.) en op het gebied van business. Door het verdiepen in het verhaal van een persoon kan ik op de juiste manier en stijl foto’s maken die het beste passen bij de persoon zelf. Tevens is mijn drijfveer om samen met mijn aanstaande vrouw, een goed fundament creëren waarbij we samen verder kunnen werken in de fotografie. Hetgeen dat mij gelukkig maakt, is fotografie. Hiermee bedoel ik het zowel in mijn werktijden als in mijn vrije tijd. Ik houd ervan om momenten vast te leggen en om ze later terug te kunnen bekijken. Een ander ding dat mij gelukkig maakt is het helpen van mensen. Zowel met het fotograferen als daarbuiten. Ik houd er persoonlijk van als ik mensen geholpen heb en ze zie groeien in hetgeen waarin ik ze geholpen heb, zowel persoonlijk als op zakelijk gebied. Fotografie is voor mij een bijzonder vak, omdat ik het belangrijk vind om belangrijke momenten vast te leggen. Sinds mijn 12e ben ik bezig met fotografie en sinds mijn 18e doe ik het professioneel. Al vanaf mijn 12e heb ik mijzelf aangeleerd hoe ik moet omgaan met de camera en heb mij steeds meer en meer verdiept in de fotografie. Ik geloof erin dat foto's meer zijn dan alleen maar plaatjes. Ik geloof dat een foto iemands verhaal verteld en een betekenis achter de foto zit.

4 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Jared

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Jared

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Jared gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.