Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Johan

Fotograaf Johan Vivié

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Johan doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Over Johan

Mijn drijfveer in fotografie is om mensen blij te maken met het werk wat ik lever. De interactie met de mensen. Geen dag is hetzelfde, geen locatie is hetzelfde. Snel moeten inspelen op verschillende situaties. Het bezig zijn met mijn passie. Het bezig zijn met mijn passie waarvanuit mijn werk is ontstaan, fotograferen. Werken met en voor mensen en de interactie met de mensen. Telkens weer een stapje next level maken. Vooral in de evenementen markt wordt je als fotograaf nog wel eens voor snel wisselende situaties gezet waarbij het de uitdaging is daar snel op in te spelen, om daar dan toch mooie foto's te kunnen maken en de waardering achteraf te krijgen, maakt mij erg gelukkig. Nieuwe ideeën en concepten uitwerken tot een daadwerkelijk product, zoals de photo booth die ik zelf bedacht, ontworpen en gebouwd heb. Deze photo booth kan gebruikt worden als fotomarketing tool en/of juist ingezet worden op een huwelijksfeest of bedrijfsevent of beurs. Fotografie en beeld is overal om ons heen.Zelfs zoveel dat we er eigenlijk niet eens meer bewust van zijn hoevaak we per dag een foto zien. Zo is het dus ook extra de uitdaging op juist op te vallen tussen dit alles. Een foto kan een heel verhaal bevatten en zodra je er langer naar kijkt zul je onbewust dit verhaal in je hoofd maken. Als dit dan ook het verhaal is wat de fotograaf heeft bedoeld is dat heel gaaf. Ondanks de digitale fotografie en dat fotografie steeds toegankelijker is gemaakt blijft het een mooi en boeiend vak. Het gaat uiteindelijk om de juiste manier van kijken, denken en compositie bepalen en de foto maken, nu is dat op een evenement niet altijd haalbaar doordat er snel ingespeeld moet worden en veel dingen on the spot gebeuren en niet over kunnen. Maar dat verlangt dan meer training en skills van de fotograaf om daar op in te spelen. Het leukste is het als de mensen die eerst denken dat het alleen maar op een knopje drukken is, er later achter komen dat het toch echt wel een vak is. En voor mij is het een vak die onstaan is uit een passie en hobby wat uitgebreid is door training en scholing tot werk. Werk wat voor mij niet als werk voelt. Wie droomt er niet van om van zijn passie/hobby zijn werk te maken? Ik wordt warm als ik door foto's terug kijk op wat ik al heb mogen doen en waar ik geweest ben, heel bijzonder. Mensen blij maken met wat ik lever. Zoals je kunt lezen is mijn werk mijn hobby en mijn hobby mijn werk. Daarnaast vind ik het uiteraard ook heerlijk om gezellig met gezin en/of vrienden gezellige avonden en weekenden te beleven, heerlijk uit eten te gaan en een bioscoop bezoeken voor een goede film!

12 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Johan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Johan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Johan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.