Mijn favorieten
Nieuw wachtwoord nodig?

Verstuur je e-mailadres en je ontvangt binnen enkele minuten een link waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

We hebben je een mail gestuurd. Niets ontvangen? Check je spambox en je mailadres. Of stuur een bericht aan de klantenservice.

Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Hedi

Fotograaf Hedi Oosterkamp-Nijland

0 reviews

Over Hedi

Mijn drijfveer is zien en vastleggen, een verhaal vertellen met het beeld welke ik zie. Wat mij gelukkig maakt.... heel veel. Een lieve mooie man, prachtige gezonde kinderen en de mooiste baan ter wereld: fotograaf. Wat ik ook heel fijn vind is wandelen met de honden in de prachtige natuur van Holten. Fotografie is iets magisch, tijd bevriezen! Het begon al toen ik heel klein was en altijd met mijn neus in de familiefotoalbums zat. Een foto kan je helpen naar een bepaald moment terug te gaan, de geur, de smaak en het gevoel welke je daar had. Dat is toch bijzonder? Later begon ik met een nikon50 een oude spiegelreflex zelf beelden te maken en soms zat daar een hele mooie toevalstreffer tussen en daar was ik dan heel trots op. De fotovakschool heb ik succesvol doorlopen en was blij dat ik eindelijk de camera begreep. Ik ben ook nooit uitgeleerd en probeer altijd nieuwe technieken uit. Het blijft magisch!

13 jaar ervaring

Hedi doet

Newborn shoot

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een persoonlijke kwaliteitsscore op basis van reviews, boekingsgemak en of het persoonlijke profiel compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Hedi

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Vertel meer aan Hedi

(Stap 2 van 4)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Hedi

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Hedi gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht. Indien we vandaag of morgen niets van Hedi horen verloopt je aanvraag automatisch.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.