Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Danae

Fotograaf Danae Willeme

0 reviews
Beschikbaar op aanvraag

Danae doet

Geboortefotografie

Over Danae

We staan er niet zo bij stil, maar de meest mooie momenten in ons leven vliegen het snelste voorbij. En juist die momenten wil ik voor jullie vastleggen, om er een onvergetelijke en tastbare herinnering van te maken. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in newbornfotografie en trouwreportages. Daarnaast houd ik mij intensief bezig met zwangerschap, geboorte-, baby- en cakesmash fotosessies. In mijn fotostudio kunt u terecht voor allerlei vormen van studiofotografie. Daarnaast verzorg ik ook portretfotografie en zwangerschapsreportages op locatie. Voor een trouwreportage hou ik ontzettend van lichte en dromerige foto's en de emoties die tijdens een huwelijk naar voren komen. Een bruiloft met een lach en een traan en mijn dag is bij wijze van spreken al geslaagd! Tijdens een fotoshoot zorg ik voor mooie, natuurlijk geposeerde foto's. Om dit jullie zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met kleine, heldere aanwijzingen om zo jullie echte lach naar voren te toveren. Daarnaast zorg ik ervoor dat het geen enkel moment stijf gaat aanvoelen, ik ga vooral voor de spontane momenten en echte interactie. Mijn naam is Danae en in 2009 ben ik begonnen met fotograferen. Nog maar 4 jaar geleden begon ik mijn eigen bedrijf en heb mij sindsdien volledig gespecialiseerd in newborn- en trouwfotografie. De combinatie tussen deze twee werelden bleek de ideale match en ik heb dan ook al ontzettend veel mooie momenten mogen vastleggen. Reportages in mijn studio in Hoensbroek, maar ook al vele huwelijken in binnen- en buitenland. Tevens heb ik al vele mooie prijzen mogen winnen met mijn werk waar ik natuurlijk enorm trots op ben. Waar ik echt gelukkig van kan worden is als mijn klant tevreden en blij naar huis gaat met de foto's die door mij zijn gemaakt. De waardering voor mijn foto's is groot, dat blijkt uit de vele leuke en emotionele recensies die ik al heb mogen ontvangen.  Mijn naam is Danae en in 2009 ben ik begonnen met fotograferen. Nog maar 4 jaar geleden begon ik mijn eigen bedrijf en heb mij sindsdien volledig gespecialiseerd in newborn- en trouwfotografie. De combinatie tussen deze twee werelden bleek de ideale match en ik heb dan ook al ontzettend veel mooie momenten mogen vastleggen. Reportages in mijn studio in Hoensbroek, maar ook al vele huwelijken in binnen- en buitenland. Tevens heb ik al vele mooie prijzen mogen winnen met mijn werk waar ik natuurlijk enorm trots op ben.

12 jaar ervaring

Fotostudio in Hoensbroek

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Danae

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Danae

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Danae gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.