Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Johan

Fotograaf Johan Swaneveld

0 reviews

Johan doet

Bedrijfsfotografie

Over Johan

Beelden maken, wat een mooi vak!Als kleine jongen begonnen met alles vast te leggen en dat is eigenlijk nooit meer gestopt.Mijn eerste camera was een Olympus Trip 35, en daarna zouden er een heleboel volgen! Ik heb gewerkt met alle soorten Camera's van half-kleinbeeld tot grootformaat wat voor mij betekent dat ik echt alles weet van Camera's.Die kennis gebruik ik weer in mijn workshops die ik geef.Ervaringen: huwelijks-en portretfotografie, productfotografie, en videografie. Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld als videograaf wat ik met veel enthousiasme doe. Ik word gelukkig als ik voor jou als klant een oplossing heb gevonden hoe ik jou of jouw producten op een mooie manier gefotografeerd heb. En ik word gelukkig van zo'n mooie productfoto! Fotografie is de magie om iets wat er gebeurd op een mooie manier op de foto zetten, en zeker met het fotograferen van de wereld. Ik kan niet normaal op vakantie gaan onder mijn mijn camera en blijf de hele dag op scherp om alle vast te leggen.

28 jaar ervaring

Fotostudio in Heteren

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Johan

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Johan

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Johan gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.