Loading...
Johan

Fotograaf Johan Swaneveld

Over Johan


Beelden maken, wat een mooi vak! Als kleine jongen begonnen met alles vast te leggen en dat is eigenlijk nooit meer gestopt. Mijn eerste camera was een Olympus Trip 35, en  daarna zouden er een heleboel volgen!  Ik heb gewerkt met alle soorten Camera's van half-kleinbeeld tot grootformaat wat voor mij betekent dat ik echt alles weet van Camera's. Die kennis gebruik ik weer in mijn workshops die ik geef. Ervaringen: huwelijks-en portretfotografie, productfotografie, en videografie.  Daarnaast heb ik mijzelf ontwikkeld als videograaf wat ik met veel enthousiasme doe.

Wat mij zo gelukkig maakt is het feit dat ik dit vak al zolang uitoefen, er elke dag wel weer wat op mijn pad komt om te leren. En elke dag is weer anders: of het nou gaat om een klant die een mooie opdracht heeft of een mooi moment vastleggen: er is altijd wel wat te doen.

Mijn grote passies: zeilen  (het liefst op  open zee)en motorrijden, met name door de bergen. Ook ben ik tegenwoordig lid van een toneelvereniging waar ik uiteraard  de laatste jaren ook de fotografie verzorg. Naast mijn eigen bedrijf ben ik op dit moment ook content-medewerker bij  een  bedrijf voor IT-opleidingen waar ik alle fotografie en video verzorg. Vooral de afwisseling is erg leuk.

Johan heeft 27 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag | Heeft een fotostudio in Heteren

Foto's


Johan doet


Productfoto's Webshop


Productfoto's High end


Reisfotografie


Fotoworkshop


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.