Mijn favorieten
Sluiten
Boek je fotoshoot
Profielfoto van Rene

Fotograaf Rene Katier

0 reviews

Rene doet

Theater, concert en evenementen fotograaf

Over Rene

Fotograferen is herinneringen vastleggen, mooie momenten, van mooie mensen. Voor mij is het verschil tussen een goede en een mooie foto een foto die we samen maken! Als jij je zo op je gemak voelt, dat je ware 'ik' op de foto te zien is, dan maken we samen een mooie foto. Een foto waar je zelf blij van wordt! Mensen blij maken met onze foto's, dat is onze drijfveer! We werken met de grote opdrachten altijd met z'n 2en dus de prijs die er staat is dan ook voor 2 professionele fotografen. :-) Een spannende foto, net even een andere hoek. Om iemand nog mooier neer te zetten of het product beter te tonen. Dat is de plus die IK fotografie graag wil toevoegen. Net even dat extra's leveren, daar krijgt IK fotografie energie van. Fotografie is voor ons de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen.

13 jaar ervaring

Sterscore:

Sterscore

We helpen je bij het kiezen van de fotograaf die het beste bij jou past. We willen daarom dat jij zoveel mogelijk informatie hebt.

Het Happix algoritme berekent voor iedere fotograaf een sterscore op basis van reviews, boekingsgemak en of de persoonlijke pagina compleet is. Zo kun jij makkelijker alle fotografen met elkaar vergelijken.

Boek je fotoshoot bij Rene

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • Fotoshoot inclusief reiskosten (excl. BTW) Fotoshoot in de fotostudio (excl. BTW)

    ...

Jouw fotoshoot

(Stap 1 van 4)

Fotoshoot op thuis, op locatie of in de fotostudio

Je kiest nu voor een fotoshoot in de fotostudio van de fotograaf. Het kan zijn dat je hierdoor verder moet reizen. Wil je een andere plaats? Kies dan voor 'Thuis of op locatie'.

Over jouw fotoshoot

(Stap 2 van 4)

(optioneel)

Wie ben je?

(Stap 3 van 4)

We delen je gegevens alleen met je fotograaf

Bekijk de agenda van Rene

(Stap 4 van 4)

Kies je tijdstip

Bedankt!

We hebben zojuist Rene gevraagd om zo snel mogelijk te reageren op jouw aanvraag. Je ontvangt dan direct bericht.

Heb je vragen? Bekijk het helpcentrum. Daar vind je in een paar klikken alle antwoorden.