Loading...
Rene

Fotograaf Rene Katier

Over Rene


Fotograferen is herinneringen vastleggen, mooie momenten, van mooie mensen. Voor mij is het verschil tussen een goede en een mooie foto een foto die we samen maken! Als jij je zo op je gemak voelt, dat je ware 'ik' op de foto te zien is, dan maken we samen een mooie foto.Een foto waar je zelf blij van wordt! Mensen blij maken met onze foto's, dat is onze drijfveer! We werken met de grote opdrachten altijd met z'n 2en dus de prijs die er staat is dan ook voor 2 professionele fotografen. :-)

Een spannende foto, net even een andere hoek. Om iemand nog mooier neer te zetten of het product beter te tonen. Dat is de plus die IK fotografie graag wil toevoegen. Net even dat extra’s leveren, daar krijgt IK fotografie energie van. 

Fotografie is voor ons de manier om mijn creativiteit op bijzondere wijze kwijt te kunnen. Het is telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor mijn camera in beeld te brengen. 

Rene heeft 13 jaar ervaring | Levert gemiddeld binnen 1 dag

Foto's


Rene doet


Bruidsfotografie


Evenementenfotografie


Dit is gratis en vrijblijvend

Kies eerst je soort fotografie

Kies je fotoshoot

Fotoshoots op locatie of thuis

Fotoshoots in de studio

Fotoshoot al voor:
Je kan altijd alles later aanpassen

We maken op onze website gebruik van cookies voor marketingdoeleinden en vanwege technische en analytische redenen. Hier en hier kun je meer informatie vinden. Ga door als je akkoord gaat.